astro

MARS JE U BLIZANCIMA I NEKOGA ČEKA TURBULENTNA LJUBAV: Astro prognoza za SVAKI ZNAK u ovom periodu (do 23. aprila)

0

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi Mars u Blizancima od 3. marta do 23. aprila

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Vaga

 

U prijateljskim i romantičnim odnosima budite potpuno iskreni, jer sve što sada sakrijete može kasnije doneti posledice. Trudite se da ispravite neke greške iz pšrošlosti i osvestite svoju emotivnu stranu. Zajedništvo i empatija vas vode na put LJUBAVI.

 

Škorpija

 

Očekuje vas napet period u ljubavi. Moguća je ljubomora i zavist, a teško ćete uspostaviti granice. Kažite partneru kako s eosećate i šta vam smeta. Dobra i iskren akomunikacija je ključ svakog odnossa. Ipak, nbe dozvolite da razgovor preraste u raspravu jer tako ništa nećete uspeti da rešite.

 

Strelac

 

Na polju ljubavi vas očekuju brojni izazovi. Ni slobodni, ni zauzeti Strelčevi neće znati šta žele, a usled toga dolazi do težeg donošenja odluka. Poslušajte svoje srce i sačekajte sa krupnim potezima. Zamolite Univerzum da vam pokaže pravi put i posmatrajte situaciju iz šire perspektive.

 

Jarac

 

Vaše vibracije su visoke imate sjajnu energiju. Vama ovaj tranzit donosi poletnost i šansu da završite mnoge poslove. Više ne ignorišete svoje potrebe i želje što vas motiviše da se oduprete stresu i svakodnevnim pritiscima. Udovoljite sebi čašom crnog vina uz večernju opuštajuću kupku.

 

Vodolija

 

Mars u Blizancima testira vaše polje ljubavi. Iako je vaše srce nežno i osećajno, ego vam ne odzvoljava da izrazite osećanja, što može doneti turbulencije na emotivnom planu u odnosu sa partnerom. Ovo je prolazan period, ali pokušajte maksimalno da se oduprete negativnim vibracijama.

 

Ribe

 

Očekuje vas napet period u porodičnim odnosima. Otkriće se mnoge tajne i doći će do rasprave, ali vi nikako ne zauzimajte strane. Pokušajte da donesete mir i aktivirajte razum u kritičkim situacijama. Mnoge stvari i neće biti u vašoj kontroli, ali u takvim situacijama nema razloga da budete uznemireni.

 

 

makonda-tracker