astro

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART: Astro prognoze za zauzete i slobodne

0

Proverite šta vas čeka na polju romantike i ljubavi u mesecu martu!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ako ste u vezi:

 

Unećete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom na početku marta zahvaljujući sekstilu Venere sa Uranom, što će doprineti ostvarivanju vaših potreba i želja na emotivnom polju. Konjunkcija Venere sa Neptunom će vas činiti emotivno otvorenijim. Umećete da svom partneru pokažete duboke emocije i imaćete vremena za intimne trenutke i bliskost. Venera će u drugoj polovini marta praviti sekstil sa Plutonom, što će pojačati vašu strastvenost ali će vas i motivisati da se više angažujete oko ostvarivanja zajedničkih ciljeva. Konjunkcija Venere sa Suncem donosi vam otkrivanje nečeg drugačijeg u odnosima sa partnerom, što će pojačati vašu međusobnu privlačnost. Vaš partner biće zahtevniji nego obično.

 

Ako ste slobodni:

 

Početkom marta upoznaćete osobu koja je po prirodi maštovita i puna kreativnih ideja. Dopašće vam se već na prvi pogled. Počećete da se viđate i do sredine meseca ćete oboje osećati da ste pronašli srodnu dušu. Posebno dobro ćete se slagati u intimnim odnosima, a pojaviće se i obostrana osećanja. U trećoj dekadi marta ćete biti sasvim sigurni da je vaš novi partner iskreno zaljubljen u vas i spontano ćete započeti skladnu emotivnu vezu punu strasti i dubokih osećanja. Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih izuzetno privući i sa kojom će ući u intimne odnose. Pojaviće se i osećanja.

 

BIK

 

Ako ste u vezi:

 

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi u znak Blizanaca na početku marta. Bićete motivisani da voljenoj osobi pružate više podrške, da se više angažujete u ostvarivanju zajedničkih ciljeva i nalazićete načine da pokažete svom partneru koliko vam znači. Ispunićete neka obećanja i poklonićete osobi nešto lepo, a pre svega svoja osećanja i pažnju. Trigon Marsa sa Saturnom u drugoj polovini marta doneće vam stabilnost u emotivnoj vezi. Ulagaćete zajedničke finansije u preuređenje vašeg doma i u kupovinu stvari za domaćinstvo. Poboljšaćete komunikaciju i uživaćete u zajedničkim aktivnostima koje će vam pružati zadovoljstvo. Ostaće vam dovoljno vremena i za zabavu i skladne intimne trenutke.

Ako ste slobodni:

 

Tragaćete za osobom koja je dinamična, puna energije i koja će umeti da vas motiviše i pokreće. Upoznaćete nekoga ko će sa vama deliti interesovanja za sport i društvene aktivnosti. Tu osobu možete upoznati na nekom sportskom terenu u prirodi. Počećete da se viđate i vrlo brzo će se između vas dvoje pojaviti strasti, nakon čega ćete ući u intimne odnose u kojima ćete oboje uživati. Ovaj odnos ima šanse da pređe u emotivnu vezu, ali biste bili zadovoljni i prolaznom avanturom. Stariji Bikovi će upoznati preduzimljivu i vrlo komunikativnu osobu koja je u isto vreme naglašeno strastvena i fizički privlačna. Uspećete da je osvojite ali ćete ubrzo uvideti da je to osoba koja ne želi da se vezuje.

 

 

BLIZANCI

 

Ako ste u vezi:

 

Konjunkcija Merkura sa Jupiterom u prvoj polovini marta omogućiće vam da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. U svemu ćete se dobro razumeti i uživaćete u otvorenim i zabavim razgovorima i razmeni mišljenja. Lako ćete se oko svega dogovarati. Pružiće vam se mogućnost za odlazak na zajedničko putovanje gde ćete se posvetiti jedno drugom. Druga polovina marta biće vam ispunjena radom na zajedničkim ciljevima. Bićete romantični i više nego obično ćete pokazivati nežnost i tople emocije voljenoj osobi. Organizovaćete zajedničke trenutke, intimu i više zabave, što će vašeg partnera činiti srećnim. U trećoj dekadi marta moguće su napetosti i nesuglasice. Izbegavajte dvosmislene izjave.


Ako ste slobodni:

 

Prva dekada marta će vam doneti poznanstvo sa osobom koja je intelektualni tip, komunikativna, puna ideja i originalna u svom nastupu. Upoznaćete se na putovanju ili na seminaru. Zaključićete već prilikom prvog susreta kako imate mnogo zajedničkih interesovanja i mnogo tema za razgovor. Počećete da se viđate, a bićete u prilici i da odete na zajedničko putovanje. U drugoj polovini marta ćete se zbližiti i započeti slobodnu emotivnu vezu jer će tako oboma odgovarati. Stariji Blizanci će započeti početkom marta intenzivnu komunikaciju na daljinu sa osobom koju su upoznali na jednom poslovnom skupu. Provešćete jedan lep zajednički vikend uz mnogo strasti i intime. Za vezu se još nećete odlučiti.

 

RAK

 

Ako ste u vezi:

 

Prva polovina marta donosi vam podršku od strane partnera, više osećanja koje ćete imati za međusobne potrebe u vašoj vezi i jedno drugom ćete pružati tople emocija i razumevanje. Bićete u mogućnosti da odete na zajedničko putovanje gde biste imali dovoljno vremena da se u potpunosti posvetite jedno drugom, a to će vam omogućiti više bliskosti i sreće. Skladni aspekti Marsa, Venere i Sunca sa Saturnom u trećoj dekadi marta doprineće učvršćivanju poverenja između vas i vašeg partnera i vaša emotivna veza će postati stabilna i izuzetno skladna. Družićete se sa zajedničkim prijateljima i investiraćete zajedničke finansije u lepši izgled vašeg doma. Uživaćete u novim zajedničkim interesovanjima.

Ako ste slobodni:

 

Početkom marta ćete upoznati osobu koja je u nekim stvarima različita od vas ali će vas upravo te razlike i privući jedno drugom. Otkrićete već nakon drugog susreta da se odlično dopunjujete i da imate slična zajedničke interesovanja, ali da im pristupate različito. Najviše će vam prijati to što ćete se dobro razumeti i otvoreno ćete razgovarati o svemu što vas interesuje. Vaša nova simpatija biće sasvim iskrena prema vama. Do kraja marta spontano ćete započeti ozbiljnu vezu. Nešto stariji Rakovi će na javnom skupu upoznati osobu koja će ih na prvi pogled privući i koja će se pokazati kao neko s kim mogu da se u svemu dobro razumeju. Privlačnost će biti obostrana i do kraja marta ćete započeti skladnu vezu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker