astro

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART: Astro prognoze za zauzete i slobodne

0

Proverite šta vas čeka na polju romantike i ljubavi u mesecu martu!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ako ste u vezi:

 

Ulazak Marsa u znak Blizanaca i u vaše polje ljubavi početkom marta motivisaće vas da se više potrudite oko rešavanja nesuglasica koje povremeno imate u odnosima sa voljenom osobom. To će od vas zahtevati bavljenje onim stvarima u odnosu koje će izazivati napetosti i razgovor o onome o čemu nerado razgovarate ali će doprineti boljem razumevanju. Mars će u trećoj dekadi marta praviti trigon sa Saturnom i uneće više stabilnosti u vaš odnos sa voljenom osobom. Uspećete da rešite teškoće na koje ste nailazili u komunikaciji i dogovorićete se oko zajedničkih ciljeva kojima ćete se posvetiti. To će pozitivno uticati na vaš odnos u celini. Iskreno ćete razgovarati o zajedničkim potrebama u vezi.

Ako ste slobodni:

 

Osećaćete potrebu da upoznate nekoga s kim biste mogli o svemu otvoreno da razgovarate, ko bi prema vama bio iskren, s kim biste mogli da se smejete i osećate sigurno. Primetićete da u vašem bližem okruženju živi neko ko vam se više puta našao pri ruci da vam pomogne oko nekih sitnica. Nakon novog susreta započećete duži razgovor i počećete nakon toga češće da se viđate. Otkrićete da ste jedno drugome prijatno društvo. Pojaviće se obostrane emocije. Veza je moguća. Nešto stariji Strelci će kroz poslovne aktivnosti upoznati osobu sa kojom će blisko sarađivati. Između vas dvoje će se probuditi strasti koje će dovesti do avanture. Ovaj susret ne mora da se završi kao prolazna avantura, može da ide dalje.

 

JARAC

 

Ako ste u vezi:

 

Poboljšaćete komunikaciju sa voljenom osobom u prvoj dekadi marta i preduzećete inicijativu za zajedničke aktivnosti koje će uključivati povremene zajedničke izlete u prirodu i odlazak na kraća vikend putovanja gde ćete moći jedno drugome da posvetite vreme i pažnju. Razgovaraćete o zajedničkim planovima i nalaziti nove zajedničke ciljeve. Konjunkcija Sunca i Venere sa Neptunom u drugoj dekadi marta doneće vam emotivni sklad. Moći ćete lako da osetite šta je vašem partneru u datom trenutku potrebno i šta bi ga činilo srećnim sa vaše strane. Potrudićete se da izađete u susret emotivnim potrebama voljene osobe u čemu ćete imati uspeha. To će vam doneti više bliskosti i stabilnosti u odnosu.

Ako ste slobodni:

 

Neočekivano ćete upoznati preko jednog prijatelja osobu sa kojom ćete se već pri prvom susretu dobro razumeti i otkriti kako uživate u međusobnoj komunikaciji. Osećaćete i kako vam društvo te osobe prija, a osećanje će biti obostrano. Počećete da se viđate često i ubrzo ćete se zaljubiti. Vaša nova simpatija će vas puniti pozitivnom energijom i bićete motivisani za zabavu i romantične trenutke u dvoje. U trećoj dekadi marta ćete započeti skladnu i ozbiljnu vezu. Nešto stariji Jarčevi će prema osobi sa kojom se viđaju duže vreme početi da pokazuju više osećanja nego što to obično čine, a to će ovoj predstavljati prijatno iznenađenje. Dovoljno da pristane da započne emotivnu vezu sa vama.

 

 

VODOLIJA

 

Ako ste u vezi:

 

Konjunkcija Sunca sa Neptunom će vas motivisati da na drugačiji način pristupite partneru i zajedničkim planovima i aktivnostima ali ćete biti nesigurni da li ste odabrali pristup koji će poboljšati vaš odnos i doneti vam stabilnost koja vam je potrebna. Vaš partner vam neće jasno dati do znanja koliko mu odgovara vaš pokušaj da mu se prilagodite. Sunce će 20. marta ući u znak Ovna, što će vam omogućiti da pokrenete voljenu osobu na akciju. Više ćete izlaziti i družiti se sa zajedničkim prijateljima. Pojačaće se vaša strastvenost i to će vašem partneru najviše prijati. Vaš odnos će biti stabilan.

Ako ste slobodni:

 

Početkom marta bićete zaneseni i skloni da idealizujete svakog ko vam privuče pažnju i na bilo koji načion vam se dopadne. Na sreću, dopašće vam se samo dve ili tri osobe. Jedna od njih će se izdvojiti kao perspektivna jer će biti otvorena na razgovore, povremene izlaske i zajedničke izlete u prirodu. U drugoj polovini marta ćete se oboje zaljubiti jedno u drugo i ubrzo ćete započeti vezu koja će biti puna dinamike, podsticaja, podrške ali i iskrenih osećanja. Nešto starije Vodolije će imati mnogo iluzija u pogledu osobe koja im se dopada. Do sredine marta ćete uvideti da se uzalud nadate i da niste jedno za drugo. Upoznaćete potom nekog novog s kim ćete vrlo brzo postati emotivno bliski.

 

RIBE

 

Ako ste u vezi:

 

Konjunkcija Merkura sa Jupiterom u prvoj dekadi marta doneće vam mogućnost da unesete nešto novo u intimne trenutke sa voljenom osobom. Provodićete više vremena zajedno, što će vam omogućiti da jedno drugome kažete mnogo toga o čemu ste ćutali ili niste znali kako da kažete. Iskrenost će vam omogućiti da jedno drugo bolje razumete i više volite. Ulazak Merkura u vaš znak 15. marta doneće vam veću bliskost sa voljenom osobom ali će vašem partneru biti potreban oslonac sa vaše strane više nego obično. Povremeno vam može delovati nejasno šta je vašem partneru potrebno kako bi se osećao voljeno ali ćete moći da osetite njegove potrebe. Uživaćete u intimnim trenucima i zajedničkim aktivnostima.

Ako ste slobodni:

 

Početkom marta upoznaćete osobu koja je vaša sušta suprotnost, nekog koje potpuno racionalan. Osećaćete kako vam je potreban neko toliko različit kako biste imali s kim da se dopunjujete i kako biste imali više dinamike i novih dešavanja u životu. Vaša simpatija će imati slično mišljenje, a kako će se pojaviti i emocije između vas dvoje, do kraja meseca ćete ući u vezu. Nešto starije Ribe će imati romantičan mesec jer će se neko nov zaljubiti u njih i simpatije će vrlo brzo biti obostrane. Nećete donositi ishitrene odluke ali vam neće trebati mnogo da upoznate jedno drugo i da shvatite da možete zajedno.

makonda-tracker