astro

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART: Astro prognoze za zauzete i slobodne

0

Proverite šta vas čeka na polju romantike i ljubavi u mesecu martu!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ako ste u vezi:

 

Merkur će u prvoj dekadi marta praviti konjunkciju sa Jupiterom u vašem polju ljubavi. Poboljšaćete komunikaciju sa voljenom osobom i u svemu ćete se dobro razumeti. Male zajedničke planove pretvorićete u velike. Jedno drugom ćete pružati podršku u svemu gde smatrate da je potrebno. Više ćete se kretati, odlaziti na zajednička putovanja i zabavu. U trećoj dekadi marta Mars, Venera i Sunce će praviti skladne aspekte sa Saturnom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi i omogućiće vam da ostvarite važne zajedničke ciljeve. Prijaće vam zajednički izlasci, druženje sa zajedničkim prijateljima i nalaženje novih zajedničkih interesovanja. Bićete snažan oslonac svom partneru i on će vam pokazati da to umeti da ceni.

 

Ako ste slobodni:

 

Mart vam je odličan mesec za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu koja ima šanse da traje dugo ili čak da bude trajna. Više nego obično ćete izlaziti, učestvovati u grupnim aktivnostima i viđati se sa većim brojem ljudi. Tako ćete upoznati vašeg budućeg partnera. Povezaće vas zajednička interesovanja i jedan zajednički prijatelj. Odmah na početku ćete se privući i otkrićete da se u svemu dobro razumete. Ubrzo ćete oboje biti zaljubljeni i do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu. Nešto stariji Lavovi će biti spremni da uđu u emotivnu vezu sa osobom sa kojom se duže vreme viđaju.

 

DEVICA

 

Ako ste u vezi:

 

Konjunkcija Sunca i Venere sa Neptunom u vašem polju ljubavi u prvoj polovini marta doneće vam sklad i intimne trenutke uz voljenu osobu koji će biti upravo ono što vam je najviše potrebno. Vašem partneru ćete pružati nežnost i toplinu i bićete puni osećanja, što će prijatno iznenaditi vašeg partnera. Vaš odnos će dobiti na kvalitetu. Druga polovina marta doneće vam pojačane strasti i dodatno će poboljšati vaše odnose sa partnerom. Skladni aspekti Sunca i Venere sa Plutonom omogućiće vam više zabave i zajedničkih aktivnosti u slobodno vreme. Kako ćete se dobro razumeti u svemu što je važno, biće vam lako da se dogovorite oko zajedničkih planova i ciljeva na dugoročni period.

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec vam je izuzetno povoljan za ulazak u emotivnu vezu koja se može pokazati skladnom i dugom. Upoznaćete osobu koja će biti upravo onakav tip koji vam odgovara i emotivno i intelektualno. Najviše od svega će vas ta osoba privući svojim izgledom, a privlačnost će biti obostrana. Između vas dvoje će se već nakon drugog susreta pojaviti jaka osećanja, zaljubljenost i strasti. U drugoj polovini marta ćete započeti vezu i imaćete utisak da ste našli srodnu dušu. Nešto starije Device će se prepustiti strastima i jakim emocijama koje već duže vreme osećaju u odnosu sa osobom sa kojom se viđaju povremeno. Do sada ste bili suzdržani ali više nećete moći da potiskujete svoja osećanja.

 

VAGA

 

Ako ste u vezi:

 

Ulazak Marsa u znak Blizanaca doneće vašem partneru i vama mogućnost da odete na zajedničko putovanje ili da uživate u novim zajedničkim aktivnostima i interesovanjima. Vaš odnos će biti dinamičan i stalno ćete imati potrebu da nekuda idete zajedno i mnogo ćete razgovarati o raznim temama. Odlično ćete se razumeti i poštovaćete međusobne dogovore. Mars će u trećoj dekadi marta praviti trigon sa Saturnom, što će vas motivisati da voljenoj osobi pružite svu podršku i oslonac koji ste u mogućnosti. Osim toga, imaćete razumevanje za potrebe i očekivanja svog partnera i nastojaćete da ta očekivanja ispunite. Motivisaćete partnera na zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati i ostvarićete zajednički cilj.

Ako ste slobodni:

 

Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja je po prirodi ambiciozna, vredna, intelektualni tip, komunikativna i nemirna, stalno u pokretu. To je neko ko će znati da vas pokrene na akciju i probudi u vama strasti i želju za novim iskustvima. Ovu osobu možete upoznati na putovanju ili će to biti neko ko je došao iz daleka, a susret dolazi preko vašeg daljeg rođaka. Uvidećete kako se odlično razumete u svemu i kako imate mnogo zajedničkih interesovanja. Spontano ćete započeti vezu. Starije Vage će preko kontakata na društvenim mrežama upoznati osobu sa kojom će provoditi vreme u interesantnim razgovorima i u koju ćete se zaljubiti. U trećoj dekadi meseca ćete se videti i provesti vikend zajedno. Moguća je veza.

 

ŠKORPIJA

 

Ako ste u vezi:

 

Sekstil Venere sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi na početku marta uneće svežinu u vaš odnos sa voljenom osobom. Predložićete partneru nove zajedničke aktivnosti i imaćete veći broj predloga kako biste mogli da poboljšate vašu emotivnu vezu. Vašem partneru će se vaši predlozi dopasti i prihvatiće ih sa oduševljenjem. Očekuje vas dobra zabava. Konjunkcija Venere sa Neptunom u drugoj dekadi marta doneće vam više lepih romantičnih i intimnih trenutaka udvoje. Pokazaćete svom partneru kako ga dobro poznajete i kako znate šta voli, šta ga zabavlja i u čemu uživa i to ćete mu pružati. Vaša duboka osećanja ćete pokazivati često. Ispunićete voljenoj osobi jednu želju, što će joj mnogo značiti.

Ako ste slobodni:

 

Osoba koja vam se dopada duže vreme će početkom meseca početi neočekivano da obraća pažnju na vas i da vam šalje signale kako je otvorena za razgovor, viđanje i izlaske sa vama. Do treće dekade marta ćete se bolje upoznati i otkriti da se dobro razumete i da postoje obostrane simpatije. Pojaviće se i osećanja, zaljubljenost i osećaćete se srećno i ispunjeno. Do kraja meseca ćete započeti vezu koja će se pokazati skladnom sa mogućnošću da bude duga, stabilna i puna dinamike. Stariji Škorpioni će provoditi veliki deo slobodnog vremena u društvu osobe sa kojom mogu o svemu otvoreno da razgovaraju i koju su upoznali na jednom seminaru. Bićete u slobodnoj vezi ali će se pojaviti obostrana osećanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker