ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR: Blizanci, aktuelno je pitanje zajedničkog života i planiranje trudnoće!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

kapa, trend, trendovi, moda, horoskop, žena, devojka
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ovaj dan može doneti određene poteškoće, slabiju saradnju sa kolegama ili vaše ideje pretpostavljeni jednostavno neće razumeti. Ukoliko ste usamljeni i emotivno neispunjeni, sačekajte – kreću nova poznanstva. Proverite takođe svoju krvnu sliku, jer možete očekivati pad gvožđa zbog velikih napora koje ste imali.

 

JARAC

 

Borićete se sa napetim poslovnim situacijama, u kojima ćete morati da date najbolje od sebe i da odreagujete na pravi način. Kada se sve sabere i oduzme, uvek se vraćate na iste teškoće – emotivne odnose. Ako želite da rešite neku staru svađu ili nesporazum, ne oklevajte! Očekujte pad energije, jer vas sve polako sustiže, a vi najbolje znate koliko ste se zapustili.

 

 

VODOLIJA

 

Poslovni saradnici će postavljati visoke zahteve pred vas i sada će vaša organizovanost i spremnost na detaljan i analitički rad biti na probi. Sada je vreme za atraktivna i pozitivna dešavanja na emotivnom planu. Odmaranje od svakodnevnih obaveza će vas rasteretiti.

 

RIBE

 

Vreme je da konačno izađete iz senke i zauzmete mesto koje vam zasluženo pripada u poslovnoj hijerarhiji. Bliskost sa partnerom splasnuće do kraja dana, pa se možete lako okrenuti drugim interesovanjima. Čim malo zastanete, savladaće vas umor. Posvetite se svom zdravlju i ishrani.

makonda-tracker