ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR: Blizanci, aktuelno je pitanje zajedničkog života i planiranje trudnoće!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

žena, nakit, stil
foto: Profimedia

LAV

 

Niste u potpunosti zadovoljni kako se odvija situacija na poslovnom planu, smatraćete da ste na neki način potcenjeni i bez pravog razloga gurnuti u stranu. Budite tu za svoje prijatelje, dolazi vreme kada će njihova podrška biti neprocenjiva. Možete imati manje probleme sa pritiskom, a to je posledica masne hrane koju konzumirate.

 

DEVICA

 

Svu svoju pažnju usmerićete na poboljšanje komunikacije i saradnju sa kolegama i poslovnim partnerima, te na rezultate nećete morati dugo da čekate. Ako imate bilo kakvu emotivnu želju, sada je trenutak da je ostvarite. Trebali bi ste zapitati šta činite svom organizmu, jer ste strastveni pušač.

 

VAGA

 

Na finansijskom planu biće nestabilno, možete imati veće novčane izdatke. Zaželeli ste se prijatelja i mirnih druženja. Na ljubavnom planu situacija je vise nego interesantna. Stalno se trudite da stignete do srca jedne osobe. Možete imati stomačne tegobe. Obratite se nutricionisti, odaberite pravilan način ishrane.

 

ŠKORPIJA

 

Iskoristite ovaj dan za kratkoročne poslove ili one na ugovor, za sve ono što želite da završite na lakši način. Budite iskreni prema partneru i ne dozvolite da u vaš život uđe nepoverenje, a kasnije i netrpeljivost. Glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker