astro prognoze

MARTOVSKI LJUBAVNI HOROSKOP: Ova 3 znaka čeka NAJVEĆA SREĆA na planu romantike

0

Mesečni horoskop za mart 2021. godine — evo koja 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u ljubavi tokom prvog meseca proleća!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U martu nas očekuju nekoliko važnih planetarniha spekata, ali i dosta rasterećenja jer Merkur ponovo kreće direknim hodom.

 

Merkur iz znaka Vodolije prelazi u Ribe 15. marta i donosi nam povećanu maštu, sjajne ideje i život iznad granica.

 

Sunce u martu ulazi u znak Ovna i počinje vladavina ovog vatrenog znaka koji će nam najviše uspeha doneti na profesionalnom planu zbog pojačane odgovornosti, ambicija i liderskih sposobnosti.

 

Na polju ljubavi Venera nam donosi izmenađenja ulaskom u znak Ovna 21. marta. Očekuje nas više harizme, entuzijazma i samopouzdanja. Ova planeta ljubavi i lepote donosi pojačanu erotsku energiju i strast, ali i ljubav na prvi pogled.

 

 

Evo koja 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u ljubavi tokom marta 2021. godine:

 

Bik

 

Očekuje vas romantičan mesec, otvoreno srce, jasne emocije i izražajna ljubav. Najviše sreće na polju ljubavi prati vas krajem meseca kada Venera uđe u znak Ovna. Bićete inspirisani romantičnom atmosferom, a prvi dan proleća donosi više strasti i obnavljanje bliskosti sa partnerom. Moguće su turbulencije na polju finansija, ali to nikako neće moći da uzburka mirno more ljubavi. Slušajte svoje srce, a moguće su i velike odluke sa partnerom. Slobodne Bikove očekuju sjajne romantične prilike. Moraćete više da se potrudite za ostvarenje romantičnog kontakta, ali na kraju ćete shvatiti da je bilo vredno svakog truda.

 

Devica

 

Tokom prve tri nedelje u Marsu vašim ljubavnim odnosima upravljaju Sunce i Mars, a krajem marta prste će umešati i vaš vladar Merkur. Mars vam donosi pojačanu energiju i ljubavnu motivaciju. Parovi koji su u dužoj vezi mogu započeti zajednički život ili planirati putovanje. Uspostavljajte bliskost i obnavljajte erotsku energiju. Slobodne Device očekuje susret sa osobom koja bi mogla biti vaša srodna duša. Imate sjajne veštine komunikacije i zračite neverovatnom harizmom. Obratite pažnju na nove osobe u krugu poslovnih partnera ili prijatelja. Očekuje vas divno poznanstvo.

 

Strelac

 

Nežna i mirna atmosfera na polju ljubavi u martu mesecu. Intezivirane strasti pozitivno utiču na harmoniju u ljubavnoj vezi ili braku. Bićete izuzetno nežni i romantični, a zajedničko vreme koje provodite sa partnerom biće zabavno. Napokon razbijate monotoniju i osećate se kao da ste na početku ljubavnog odnosa. Pozitivnu energiju donose vam i dobri porodični odnosi. Moguće je da ćete u prvom mesecu proleća započeti novu romansu. Ova ljubav na početku neće biti ispunjena strastima i fizičkom privlačnošću, ali ćete se neverovatno privlačiti na intelektualnom i duhovnom nivou. Budite strpljivi i korak po korak gradite odnos.

 

 

makonda-tracker