astro

NAJMOĆNIJI PERIOD U 2021. GODINI: Evo kojih 10 astro fenomena nas čeka u vladavini Vodolije (do 19. februara)

0

Vladavina Vodolije biće jedan pod najmoćnijih astroloških zbivanja u 2021. godini. Sunce u Vodoliji podstiče nas da se probudimo, podstaknemo promene i promenimo način na koji smo posmatrali svet.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Vodolija je vazdušni znak, a dah je izvor života. Dah nas može vratiti u sadašnji trenutak, podstaći da razvijemo um, umirimo se i pojačamo svest.

 

Tokom Sunca u Vodoliji doživećemo drastične promene, ali put do svih transformacija može biti otežan i nepredvidiv. Iskoristite svoj dah, upotrebite svoju unutrašnji snagu i prigrlite sadašnji trenutak, jer sve što sledi dogodiće se baš za vaše dobro, piše Lovesensa.

 

Ovo je vreme u kojem jačamo duh zajedništva i kolektivnu energiju. U 2020. godini bilo nam je teško da tu energoju sačuvamo i održimo, ali sada imamo kreativni potencijal da obnovimo društvene veze i ojačamo ih.

 

 

Promene koje slede donose pomalo nestabilnu energiju, ali na kraju sve će biti i više nego dobro. Evo koji važni trenuci nas očekuju do 19. februara:

 

1. Početak vladavine Vodolije 19/20. januar

 

Usredsredite se na stvaranju osećaja zajedništva. Razmišljajte iza okvira, inovativno i isprobajte nove stvari koje vam život u narednim danima donosi.

 

2. Konjunkcija Marsa i Urana 20. januara

 

Kombinacija marsa i Urana donosi napetu, turbulentnu i nestabilnu energiju. Mars je vatren, a Uran je promenjiv - dolazi do sudara dve moćne energije. Prihvatite promene koje vam donose.

 

3. Kvadrat Marsa i Jupitera - 22. januar

 

Ovu turbulentu energiju u poslednjim danima može pojačati Jupiter. Ova kombinacija energije može pomoći da prebrodite strahove i steknete novo samopouzdanje. Shvatićete da ste jači od svih negativnih uticaja.

 

4. Pun Mesec u Lavu + Konjukcija Sunca i Jupitera - 28. januar

 

Pun Mesec je simbol promena i završetka - znak da smo nešto ostavili iza sebe i da idemo napred. On često donosi pojačana i neprijatna osećanja, ali ovde situaciju izvali pozitivna konjukcija Sunca i Jupitera koja nas podstiče da bumeo pozitivniji, optimistični i vidimo širu sliku mnogih stvari u životu.

 

5. Retrogradni Merkur - 30. januar

 

Prvi retrogradni merku u 2021. godini događa se u znaku Vodolije. Očekuju nas teškoće u komnikaciji, ali i odlaganje mnogih planova i odluka.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker