astro

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Nekoga čeka magična ljubav

0

Horoskop za februar 2021. godine otkriva kome ovaj mesec donosi romantiku i nežnost, a ko će briljirati na poslovnom planu. Pronađite svoj znak i otkrijte šta vas čeka!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ovnove u februaru očekuje dosta izazova na ljubavnom polju. Čini vam se da se situacija iskomplikovala i da ne možete uvek da razumete partnera. Nemate mnogo strpljenja pa je moguće da će doći do burnih svađa i razmirica. Strasti će se stišati krajem februara, samo ukoliko odlučite da sve stare probleme, jednom za sva vremena, rešite i nastavite dalje da gradite dobar i iskren odnos. Slobodni Ovnovi imaće priliku da upznaju osobu koja će im se jako dopasti, ali se i dalje plaše da otkriju svoje emocije i da se prepuste romansi.

Što se tiče poslovne sfere, imajte na umu da je mnogo bolje da ostanete fokusirani na jednu stvar, nego da radite više zadataka odjednom. Može doći do nenamernih grešaka, koje će uticati na vašu karijeru. Produktivnost nije na zavidnom nivou, potrebna vam je bolja organizacija i fokusiranost, kako biste izbegli sve eventualne greške i kako biste uspeli da date maksimum na poslu.

Više se odmarajte.

 

BIK

 

Bikovima je februar rezervisan za ljubav. Uživate sa svojim partnerom u romantičnim trenucima i odgovara vam harmonija koja je vremenom stvorena. Planirate i zajedničko okupljanje sa prijateljima, kao i kratko putovanje, to će vam baš prijati. Važno je da nastavite da radite na svom odnosu i da gradite iskrenu komunikaciju. Ipak, partneri su nam pre svega najbolji prijatelji i tako treba da se postavimo prema njima. Slobodni Bikovi još uvek neće ući u ozbiljniju vezu.

U februaru vas očekuje mnogo više posla i od vas će se očekivati da date sve od sebe. Bićete dosta iscrpljeni, ali vaš trud će se isplatiti, pa vas očekuje povećanje plate ili unapređenje. Što se finansija tiče, često trošite više no što bi trebalo, pa se savetuje da vodite više računa o svom novcu, kako biste uspeli da ga pravilno rasporedite i na kraju sačuvate za važne ciljeve.

Moguće su alergije.

 

 

BLIZANCI

 

Blizanci će u februaru da razmišljaju i o eventualnom raskidu, a za sve je kriva ljubomora koja je izražena već mesecima unazad. Najbolje bi bilo da neko vreme budete sami, kako biste o svemu razmislili. Nemojte odluke olako donositi, posebno ne kada ste ljuti na partnera. Kada razmislite o svemu, pokušajte da iskreno pričate sa partnerom, kako biste došli do rešenja i do poboljšanja veze. Slobodni Blizanci će stupiti u vezu sa osobom sa kojom imaju mnogo zajedničkih tema i interesovanja.

Nekad vam dođe da odustanete i da skroz promenite profesiju, ali na kraju dana znate zbog čega se toliko borite. Važno je da svoje slobodno vreme iskoristite na pravi način i da se što više odmarate i da uživate, kako biste i na poslu bili zadovoljniji. Imajte na umu da se sav trud isplati! Uspeli ste da uštedite novac, pa vas nepredviđeni troškovi neće mnogo poremetiti.

Imunitet je slabiji nego inače. Unosite više vitamina i minerala.

 

RAK

 

Rakovima februar donosi mnogo sreće na ljubavnom polju. Ako ste u vezi ili braku, u ovom mesecu ćete moći sa partnerom da provodite više vremena, a moguće je da ćete i otputovati na nekoliko dana, kako biste oboje opustili i posvetili jedan drugom. Uvideli ste da kompromisom možete da dođete do sjajnih rešenja, a ovo poboljšanje prija i vama i partneru. Uživajte u harmoničnim i romantičnim danima koji su pred vama. Slobodni Rakovi imaju veliku potrebu da pronađu partnera sa kojim će se skrasiti, ali ipak, za tu odluku, treba da sačekate još neko vreme.

Poslovni aspekt nije sjajan. Imaćete mnogo razmirica sa kolegama, pa čak i sa šefovima, što može dovesti do sukoba i dološih odnosa, koji vam uopšte nisu potrebni u ovom trenutku. Nekad je bolje da svoje mišljenje zadržite za sebe i da nastavite da radite svojim tempom, bez pritiska. Finansije su stabilne, ali vas krajem meseca čekaju troškovi. Moguće su popravke na automobilu ili u kući, pa je dobro da štedite unapred.

Stomak vam je osetljiviji nego inače.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker