astro prognoze

SPOJ JUPITERA I VENERE DONOSI NAM SREĆU I OBILJE: Saznajte koji DAN 2021. GODINE će biti NAJSREĆNIJI za VAŠ znak!

0

U susretu sa 2021. godini možemo se radovati mnogim novim srećnim danima.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Strelac - najsrećniji dan je 21. maj 2021.

 

Tokom prileća, vaša vladajuća planeta Jupiter preseliće se u sanjive Ribe i osvetliće vaš emotivni život. 21. maja, samo nedelju dana nakon što će Jupiter proči kroz vaš znak, imaćete podsticaj da ostvarite ljubavne želje jer će Merkur i Venera uticati na poboljšanu komunikaciju u vašoj kući partnerstva. Moćan aspekt trigona Venere i Saturna dogodiće se istog dana i pružiće trajnu snagu vašim emotivnim odnosima, ali će učiniti i to da predstavite sebe na najbolji način.

 

Jarac - najsrećniji dan je 23. avgust 2021.

Iako vaša vladajuća planeta Saturn nije poznata po tome što donosi sreću, kada se poravna sa Venerom u harmoničnom trigonu aktiviraće vašu kuću karijere i uspeha. Očekuje vas uspeh na poslu i čvrsta pozicija. Pojačana kreativnost pomaže vam da napravite put koji će vas odvesti do ostavrenja najvećih ambicija. Ovo je dan sjajnih mogućnosti i susreta, zato povucite neke važne poteze i samo NAPRED!

 

Vodolija - najsrećniji dan je 11. februar 2021.

 

Ovo je izuzetno moćan dan prepun raznih mogućnosti. Mlad Mesec vam pomaže da skinete staru "kožu" i potpuno prihvatite promene i novi ciklus života. Srećne planete, Venera i Jupiter kreiraju konjukciju u vašem znaku Zodijaka istog dana kada se događa i mlad Mesec. Pred vama je period ljubavi, obilja, luksuza i zadovoljstva. Očekuju vas lepe mogućnosti i radosne prilike iza svakog ugla.

 

Ribe - najsrećniji dan je 21. jun 2021.

 

Sa ekspanzivnim Jupiterom koji je ove godine dva puta svraćao u vaš znak, možete smatrati da je 2021. definitivno vaša godina. Pred vama su sreća i obilje, ali 21. juna osetićete divan uticaj vodenog trigona između ljubavne Venere i sanjivog Neptuna. Sa Neptunom koji je vaša vladajuća planeta i koji je trenutno u vašem znaku i spojem Venere i Meseca očekuje vas sjajan dan za flert, nove ljubavi, kreativnost, ideje i prošrenje horizonta. Nijedan san nije nedostižan, zato dozvolite osećanjima da vas osvoje i krenite putem zvezda.

makonda-tracker