astro prognoze

SPOJ JUPITERA I VENERE DONOSI NAM SREĆU I OBILJE: Saznajte koji DAN 2021. GODINE će biti NAJSREĆNIJI za VAŠ znak!

0

U susretu sa 2021. godini možemo se radovati mnogim novim srećnim danima.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Lav - najsrećniji dan je 13. jul 2021.

 

Planeta ljubavi Venera i planeta moći Mars uslklađuju se jednom u dve godine, a u 2021. godini to se događa u vašem znaku. Ovaj jedinstven aspekt vam donosi novu kreativnu energiju kada je u pitanju posao, a u ljubavi nov i srećan emotivni ciklus. Očekuje vas inspiracija i romantična težnja. Iskoristite ovaj period za ostvarenje vlastitih želja.

 

Devica - najsrećniji dan je 12. jul 2021.

 

Srećna planeta Jupiter ove godine dva puta će ući u znak Riba, osvetliće vašu kuću ljubavi i doneti vam divne varnice u emotivnom odnosu. ovo će biti sjajna prilika da rešite sve izazove u romantičnoj vezi. Ljubav će vas odvesti do nekih novih visina i osećanja, a vrhunac sreće očekuje vas 13. jula kada Merkur kreira trigon sa Jupiterom.

 

 

Vaga - najsrećniji dan je 6. septembar 2021.

 

Vi ste romantičan znak Zodijaka, maštate, sanjate, imate istančano oko za estetiku i luksuz, a to se 6. 9. pojačava. Trigon Jupitera i Venere donosi vam ljubavnu priču epskih razmera, ali vas i podstiče da ostvarite poslovne ambicije.

 

Škorpija - najsrećniji dan je 17. novembar 2021.

 

Vaša vladajuća planeta Pluton 17. novembra poravnaće se sa Suncem u vašem znaku što vam donosi sjajnu moć, drage Škorpije. Sve negativno, svoju bol i loša iskustva pretvorićete u želju za borbom i uspehom. Vatreni Mars u vašem znaku kreira sekstil sa romantičnom Venerom i donosi vam pojačane emocije i strasti.

 

Nastavak teksta na sledećoj strani!

makonda-tracker