astro

PRAVO ČUDO ČEKA MNOGE OD NAS: Evo šta vašem ZNAKU nosi horoskop za POSLEDNJI MLAD MESEC u Strelcu

0

Evo kako će čudesna energija mladog Meseca uticati na naš horoskopski znak...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Vaga

 

Očekuje vas moćna manifestacijska energija, ali se to može okrenuti i protiv vas. Sve što zamislite i precizno vizualizujete, može postati deo vaše stavrnosti, pa pazite šta želite :) Budite otvoreni i pokušajte da se povežete sa više ljudi. Neka vaša reč bude samo čarobni štapić, a ne oružje.

 

Škorpije

 

Pomračenje i mlad Mesec najviše će uticati na vašu kuću novca. Pripazite na nepotrebne troškove, U redu je da se opustite i nešto sebi priuštite, ali je važno i da napravite plan i svesno pristupate finansijama.

 

Strelac

 

Da li ste vi spremni da pomno dočekate jedan potpuno nov ciklus u žćivotu. Pomračenje mladog Meseca u vašem znaku testiraće vašu felksibilnu energiju. Prihvatite promene i nastavite da se fokusirate na društveni razvoj.

 

Jarac

 

Mlad Mesec u znaku Strelca podstiče vas da napravite veliki uspeh. Ne morate biti produktivni 24 časa, niti se opterećivati obavezama. Važno je da ostanete dosledni sebi i svojim ciljevima, iskoristite ideje i pronađete vreme za opuštanje.

 

Vodolija

 

Mlad Mesec donosi nestabilnu energiju. Moguće je da će se svi vaši planovi preokrenuti naglavačke, ali pokušajte da se usredsredite na svoj mir. Koliko god se situacija brzo menjala - pronađite način da se prilagodite i prihvatite je.

 

Ribe

 

Na profesionalnom planu očekuju vas velika čuda. Prestanite da kontrolišete situaciju, zahvalite se na svemu što imate i nastavite da osvajate prilike koje su pred vama. Ako se jedna vrata zatvore, sigurno će se druga otvoriti. Verujte Univerzumu!

 

 

makonda-tracker