astro

PRAVO ČUDO ČEKA MNOGE OD NAS: Evo šta vašem ZNAKU nosi horoskop za POSLEDNJI MLAD MESEC u Strelcu

0

Evo kako će čudesna energija mladog Meseca uticati na naš horoskopski znak...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovaj mlad Mesec dogđa se istovremeno kad i pomračenje, pa nas očekuju znatno veće promene i pojačana energija.

 

Moguće je da ćete se osećati zbunjeno, ali samo dopustite energiji da vas vodi.

 

Saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje tokom mladog Meseca u znaku Strelca:

 

Ovan

 

Sanjate neke nove snove, a energetske vibracije vas podstiču da krupnim koracima idete ka njihovom ostvarenju. Osećate se spremno da se izborite sa bilo kakvom preprekom koju vam sudbina donosi. Budite spontani i radite na svojim ciljevima - ovo je dobar period za vaš znak Zodijaka.

 

 

Bik

 

Iako vas očekuju velike promene, uspećete da iskontrolišete situaciju. U ljubavi i karijeri postavite čvrste granice i temelje. Pokušajte da se usredsredite na duhovni razvoj.

 

Blizanci

 

Mlad Mesec u Strelcu utiče na vaš ljubavni život. Vaše komunikacione veštine biće sjajne i uspećete da prevaziđete sve prepreke i nesporazume.
Shvatićete ko su osobe od poverenja i lako ćete se povezati sa ljudima koji će vam doneti pozitivnu energiju.

 

Rak

 

Najviše promena očekuje vas u vašoj svakodnevnoj rutini, naročito usled energije pomračenja Sunca. Mnoge navike biće promenjene, kao i mnoge ookolnosti, ali ne plašite se - prepustite se snažnom talasu promena i oživite svoje sposobnosti.

 

 

Lav

 

Mlad Mesec i pomračenje Sunca bude u vama sjajnu energiju kreativnosti. Izaberite stvari koje vas inspirišu i najbolje pokreću da iskoristite svu tu kreativnost i ostvarite snove o kojima sanjate. Nastavite da negujete pozitivan stav i sve će biti u savršenom redu.

 

Devica

 

Mlad Mesec u Strelcu uzdrmaće vaš porodični život, ali vraća i duhove prošlosti. Bićete zbunjeni i pomalo napeti, a najbolje će vas inspirisati meditativni kućni poslovi. Negujte biljke, očistite kući, dekorišite svoj dom - učinite vaš prostor toplim i udobnim.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

makonda-tracker