astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za zauzete i slobodne znakove (do 24. novembra)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 17. do 24. novembra 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Strelčevima ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, osim ako nisu u nekoj tajnoj ljubavnoj kombinaciji, ili bi takvu vezu mogli započeti u ovom periodu. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz period stagnacije, dok slobodni Strelčevi mogu nekoga upoznati, naročito preko posla.

 

JARAC

 

Jarčevi ove nedelje najviše i radosti mogu doživeti u prijateljskom društvu, gde mogu upoznati osobu koja će ih veoma privući i sa kojom je moguća nova ljubavna veza. Zauzeti pripadnici znaka osećaće kako partner ima mnogo novih ideja koje će se i njima samima dopasti.

 

 

VODOLIJA

 

Vodolije će ove nedelje osećati povećanu tenziju u svojoj vezi, ali će mnogi biti vrlo strpljivi i tolerantni, tako da će uspeti da prevaziđu nesporazume. Slobodni pripadnici znaka mogu imati nove kontakte i neko im se može dopsti, ali to neće uspeti da preraste u nešto više.

 

RIBE

 

Ribe ove nedelje u ljubavnom životu osećaju više stabilnosti, a u odnosu sa partnerom biće prisutne neke nove ideje. Slobodne Ribe će biti optimistične, broj novih poznanstava će se povećati, a mogući su kontakti sa osobama iz inostranstva, kao i nove ljubavne veze.

makonda-tracker