astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za zauzete i slobodne znakove (do 24. novembra)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 17. do 24. novembra 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Lavovima ove nedelje mogu mnogo energije trošiti na svoj privatni i porodični život, koji će biti ispunjen različitim događajima, ali je moguća i povećana nervoza u odnosu sa partnerom, iz čega mogu nastati i razmirice. Slobodnima sreća u ljubavi neće biti naročito naklonjena.

 

DEVICA

 

Device ove nedelje mogu imati uspeha sa novim vezama, ali su neke tajanstvene u svojim ljubavnim kombinacijama. Oni pripadnici znaka u svežim vezama poboljšaće odnos sa voljenom osobom. U dužim vezama biće mirno, a ovaj period proći će bez značajnih promena.

 

 

VAGA

 

Vage ove nedelje neće imati burna dešavanja na emotivnom planu, biće ovo za mnoge mirniji period u kojem će moći da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Slobodne neće pratiti naročita sreća u ljubavi, a oni kojima se neko već dopada mogli bi da započnu novu vezu.

 

ŠKORPIJA

 

Škorpijama ove nedelje kreće na bolje, velika doza optimiznma preneće se i na njihov ljubavni život, pa tako mnogi slobodni pripadnici znaka mogu očekivati burne događaje, nova poznanstva i ljubavi. Zauzeti će preterano dominantni u svojoj vezi, pa su sa partnerom moguća neslaganja.

 

Nastavak teksta na sledećoj strani!

makonda-tracker