astro

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR: Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta možete da OČEKUJETE

0

Mesečna numerološka prognoza za novembar 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

SEDMICA

Došlo je vreme da unapredite svoje znanje, posebno ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Ovaj mesec vam donosi i mogućnost zaljubljivanja ili ulaska u brak ili zajednički život s partnerom. S obzirom da ste ljubitelj rizika, bićete u situaciji da brzo donesete važne odluke. Pre nego što pređete na bilo šta, osigurajte se da pravilno razmišljate o stvarima kako biste izbegli sve nesreće. Vi ste svesni svojih talenata i znate koliko potencijala imate za uspeh u svim oblastima života, što je vrlo motivisano za vas.

 

OSMICA

Očekuje vas profesionalna i finansijska satisfakcija. Numerologiјa vam savetuje da јe vreme da podelite sa drugima šta god da ste dobili od drugih. Vaš emocionalni rast tokom godine biće skokovit. Rukovodite se vašim instinktom i osećanjima, a ne logikom. To će rezultovati stanjem harmonije, a vaš um će postati stabilan i miran. Trebalo bi da povedete više računa u saobraćaju. Nećete dvaput razmisliti o tome kako ćete ići napred ovog meseca. Bićete podstaknuti da sanjate velike snove kada je u pitanju vaša karijera i da preduzmete neophodne mere kako biste pronašli svoju sreću. Koristićete svaku priliku i uradićete sve što je potrebno da nastavite svoj napredni put.

 

DEVETKA

U ovom mesecu trebalo bi da se usredsredite na finansije, posebno ako planirate da uložite novac u neku samostalnu delatnost. Ako se bavite umetnošću ili medicinom, mesec će biti pogodan za usavršavanje i širenje aktivnosti. Moguća romansa sa jednom jedinicom. Kontradiktorno ponašanje drugih ljudi može da vas uvede u izvesne sumnje na početku meseca. Vaša žestokost odlučnost će vas motivisati da završite na svim svojim projektima, iako to ne znači da se nećete suočiti s velikim poteškoćama.

 

 

makonda-tracker