astro

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR: Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta možete da OČEKUJETE

0

Mesečna numerološka prognoza za novembar 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

ČETVORKA

U ovom mesecu trebalo bi da se posvetite obrazovanju i stručnom usavršavanju, naročito ako ste mladi, a očekuju vas i moguće putovanje u inostranstvo. Budite realni u proceni sopstvenih mogućnosti i potencijala i napravite plan rada. Rekreacija i promena načina ishrane biće veoma važni za vaš lični napredak. Veliki san vam se može ostvariti ako stavite svoje ideje na pravo mesto i učinite ih stvarnim. Možete promeniti karijeru i želeli biste ceniti svoje talente i iskustvo u polju koji vas zaista interesuje. Polako se krećete prema svojim ciljevima.

 

PETICA

U ovom mesecu ćete naporno raditi kako biste postigli neke važne ciljeve. Uprkos preprekama i ograničenjima, bićete u situaciji da probate nešto potpuno novo, što može da vam donese i odgovarajuće promene na poslu. Čuvajte zglobove, zbog veće podložnosti povredama. Ovo mož biti harmoničan mesec i čak ćete imati želju da dodate neka uzbuđenja svakodnevnom životu. Sa toliko toga što se dešava u vašem životu, budite sigurni da ne izgubite pogled sa svojih ciljeva. Ovo je meseca kada možete da otkrijte druge i mogućnosti.

 

 

ŠESTICA

Pred vama je mesec ljubavi, romantičnih susreta i poznanstava, druženja sa mladima, putovanja i učenja. Ukoliko ste u zrelijim godinama, verovtno ćete poželeti da unesete neke promene u vaš stambeni prostor, adaptirate ili proširite stan ili kuću. Odnosi sa članovima porodice biće od presudnog značaja za vas. Biće više motivisan nego ikada i želeli biste da radite i poboljšate stvari svugde gde možete. Ako ste suočeni sa poteškoćama i preprekama koristite svoje logično razmišljanje kako biste ih prevladali i napravili korak bliže svojim snovima.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

makonda-tracker