novi početak

ASTRO SAVETI: Evo kako nam MLAD MESEC u Devici može doneti sreću (u narednih 6 meseci)

0

Mlad Mesec uvek donosi početak, a kada je u pitanju znak Device, to je početak jedne dobre analize svega onoga što nas očekuje u narednom periodu.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Potrebno je u ove dane očistiti “svoje dvorište, očistiti “svoju kuću” iznutra, očistiti i izbaciti sve ono što nam je ostalo iz prethodnog perioda. Važno je sagledati šta je ono što nam je najbitnije i šta je naša suština.

 

Devica kao znak od nas sada traži da se dobro postavimo prema sebi i da ne štedimo sebe u smislu odvajanja od bilo kakvih stvari i ljudi, ali i emotivnih odnosa koji nas truju i koji nas blokiraju.

 

Bilo bi dobro da sebi sve vidljivo predočite. Uzmite jedan papir i olovku, te napišete svoj šestomesečni plan, odnosno šta je sve to što planirate u narednih pola godine kada su u pitanju posao, zdravlje i ljubav.

 

Kada postavite sve te stavke crno na belom, bitno je da se ne vraćate mislima na prošlost i da sve probleme iz prošlosti posmatrate kao deo svog životnog iskustva. Jednostavno, zatvorite vrata prošlosti!

 

U ovom periodu je na snazi veoma jaka energija koja se odnosi na zemljane znakove. Stoga je veoma važno da sada što više vremena provodite napolju i dišete svež vazduh, kao i da što više unosite tečnosti i da obratite pažnju na redovno i kvalitetno spavanje.

 

Pošto je Devica znak koji vlada svakodnevnim životom i svim onim stvarima i obavezama koje činimo uglavnom nerado, potrebno je svakodnevni život obogatiti i pronaći po jednu pozitivnu misao za svaki dan.

 

Najvažniji savet za ovaj mlad Mesec je da pročistite svoju dušu, ali i da pročistite odnose u kojima jeste i u koje možda uđete u narednih šest meseci.

 

 

makonda-tracker