prognoza za svaki horoskopski znak

SJAJNE VESTI ZA LJUBAV I FINANSIJE: Direktni Jupiter u znaku Jarca nosi MNOŠTVO novih prilika (od 12. septembra)

0

Obilje na poslu, obilje u ljubavi ― evo šta svaki znak Zodijaka očekuje dok je direktni Jupiter u Jarcu!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Jupiter je planeta ekspanzije, obilja, mudrosti i zadovoljstva, a njena nova pozicija je direktan hod kroz znak Jarca od 12. septembra. Očekuje nas puno novih i sjajnih prilika, ali i odgovornosti, piše Lovesensa.

Kada je u retrogradnoj fazi, Jupiter nas hrabri da uzmemo sve stvari u svoje ruke i borimo se zasvoje ambicije. Sa druge strane, Jupiter u direktnom hodu otvara pred nama vrata novih šansi i pogodnosti koje ćemo sa malo muke i borbe imati priliku da dobro iskoristimo.

 

Ovo je period kada će glavna tema biti obilje, ne samo u profesionalnom, već i u privatnom životu. Pod kosmičkom energijom direktnog Jupitera u Jarcu, mnogi zunakovi Zodijaka imaće priliku da unaprede ljubavni, poslovni i finansijski aspekt života.

 

 

Evo šta svaki znak Zodijaka očekuje dok je Jupiter u Jarcu:

 

Ovan

 

Fokusirajte se na svoje znanje, mudrost i spiritualni razvoj. Učite od svojih autoriteta i svakodnevno pronađite način da steknete novo znanje i viziju. Ovnovi koji uče imaće puno sreće u ovom periodu. Imate priliku da pomognete ljudima oko sebe.

 

Bik

 

Vreme je da kažete DA svim prilikama koje na vas čekaju. Izađite iz zone komfora i preuzmite šanse koje vam Jupiter donosi. Ovaj kosmički aspekt vas hrabri da kažete sve što vam je na umu i ostanete prizemni i racionalni.

 

Blizanci

 

Jupiter u direktnom hodu vas podseća na sve uspehe koje ste do sada u životu napravili. Počećete više da vrednujete svoj rad i svako dostignuće. Podelite sa drugima svoje vreme, sposobnosti, znanja, ljubav i energiju. Kroz deljenje i osećaj zahvalnosti kreirate krug dobrih dela.

 

 

Rak

 

Ovaj tranzit će najviše uticati na vaš partnerski i ljubavni život. Ako se u vašem odnosu sa partnerom stvorila emotivna distanca, sada ćete imati priliku da obnovite bliskost. Odbacite od sebe negativne misli i loše ljude. Budite spremni za pozitivnu emotivnu transformaciju.

 

Lav

 

Ovo je savršeno vreme da pročistite svoje donose i napravite samo krug dobrih ljudi oko sebe. Pronađite priliku da pomognete okruženju u kojem živite. Angažujte se na ekološkom nivou, donirajte, volontirajte... Imaćete osećaj kako ste uradili nešto dobro za sebe i druge.

 

Devica

 

Imaćete neverovatnu kreativnu energiju. Napokon počinjete više da verujete u sebe i svoje sposobnosti. Bićete hrabriji i na polju ljubavi, pa ćete lakše iskazivati osećanja. Direktni Jupiter u Jarcu doneće vam dobre vesti kada su u pitanju ljubav i finansije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker