brojevi kriju tajne

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST: Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas OČEKUJE

0

Numerologija za avgust 2020. godine prognozira dosta nervoze rođenima u znaku Trojke, poslovni uspeh Četvorkama, kao i važan poziv za Petice!

Izračunajte svoj bioritamski broj i pročitajte prognozu za avgust!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

SEDMICA

Ovaj mesec vam donosi burne emocije i mogućnost velikog uspeha i iznenadnih šansi na poslu. Moguća je nova ljubavna veza. Mnogima predstoji veliki, neočekivani uspeh.

Mediji, pisanje, filozofija, biće delatnosti u kojima ćete se istaći. Možete dobiti neku vrstu nagrade ili neku specijalnu šansu na koju niste računali.

Vaš entuzijazam je veliki i bićete spremni da uđete u nov posao koji će vam biti velika odskočna daska za budućnost. Moguća je strastvena ljubavna veza na putu.

 

OSMICA

Ovog se meseca izuzetno energični i aktivni na svim poljima.

Trebalo bi da se pazite mogućih nezgoda, posebno u vezi sa strujom ili eksplozivnim napravama. Imate mogućnost da uspostavite kontakt sa strancima.

Možete biti preterano nestrpljivi kada je u pitanju završetak posla koji bi trebalo da što pre naplatite.

Finansijska stabilnost vam je izuzetno važna, posebno kada je u pitanju naplata posla koji ste završili možda još prošle godine.

Moguća je romansa sa Jedinicom ili Trojkom.

 

DEVETKA

Dobijate brojne prilike da se istaknete u poslu sa strancima.

Neka situacija može vas ograničiti u vašim planovima. Trebalo bi da se više angažujete na poslu za koji vam je potrebno mnogo upornosti i spremnosti da se adaptirate na neke nove okolnosti.

Bilo bi potrebno da pokažete više razumevanja za partnera jer biste mogli imati problema zbog ljubomore.

Ako nameravate da uđete u novu vezu, raspitajte se da li je partner slobodan. Možete ući u vezu sa nekim ko neće biti prema vama iskren.

 

 

makonda-tracker