brojevi kriju tajne

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST: Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas OČEKUJE

0

Numerologija za avgust 2020. godine prognozira dosta nervoze rođenima u znaku Trojke, poslovni uspeh Četvorkama, kao i važan poziv za Petice!

Izračunajte svoj bioritamski broj i pročitajte prognozu za avgust!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

ČETVORKA

Možete sa se osećate prilično iscrpljenim ili a mnogo obaveza kojima ne možeteda izađete u susret. Ovaj mesec donosi vam istrajnost u radu.

Ovo bi moglo nagovestiti veliki uspeh u nekretninama, u poslu koji podrazumeva saradnju sa osobama na vrhu. Neko na visokom položaju pozvaće vas i bićete spremni da mu izađete u susret.

Biće mu potrebna vaša podrška i želeće da sa vama sarađuje. Imate način da se dogovorite sa jednom Peticom oko posla sa strancima.

Dame Četvorke trebalo bi da budu manje zahtevne, manje stroge i da pokažu žensteniji deo svoje prirode. Muškarci će biti veoma preduzimljivi.

Trebalo bi da izbegavaju rasprave, posebno oni koji se bave sportom ili nekim sportskim aktivnostima.

 

 

PETICA

Ovo je mesec kada treba da završite neke poslove i trebalo bi da budete mnogo spremniji da se aktivirate u poslu sa strancima. Ne ulazite ni u kakve rasprave sa onima koji su na mnogo višoj funkciji od vas.

Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko je spreman da vam učini neku vrstu uslugu. Moguć je i poziv za odlazak za inostranstvo.

Ne bi trebalo da se previše nervirate ako budete imali osećaj da neko pokušava da bude autoritet za vas.

Prepustite se da vas vodi neko ko je sposobniji, čak iako vam to bude smetalo, moguće da ćete napraviti aranžman koji vam neće biti po mnogo čemu povoljan. Imate način da se dogovorite u vezi sa honorarom.

Mnogi će razmišljati o prelasku na novo radno mesto. U ljubavi ćete biti mnogo aktivniji.

 

ŠESTICA

Nekome je prilično stalo da bude sa vama u dobrim odnosima ali vi ćete želeti slobodu. Ovaj period vam donosi brojne mogućnosti u sferi umetnosti i privatnog posla. Trudite se da nađete način kako da rešite finansijske probleme.

Dobijate mogućnost da se sretnete sa nekim ko će se oduševiti vama i moguće da je započnete ljubavnu vezu ili da započnete nov posao.

Verujete u mogućnost nastavka veze sa nekom Osmicom sa kojom ste nekada bili u vezi.

Spremni ste da se prilagodite uslovima rada u inostranstvu i možda ćete želeti da se odete da radite u inostranstvu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker