astro

CVETNI PUN MESEC JE TU! Rizici i rasvetljavanje TAJNI ― ova 3 znaka treba DOBRO da se PRIPAZE (od 7. maja)

0

Pun Mesec ima neverovatnu intezivnu energiju! To je period u kojem Sunce i Mesec formiraju tačnu opoziciju, osvetljavajući vaše tajne i gurajući vas bliže ka krajnjoj istini.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pun Cvetni Mesec u maju 2020. godine otkriva veliku istinu - mnoge tajne izlaze na videlo i donose suočavanje sa rizičnim situacijama, piše Lovesensa.

 

Koliko god vam Mesečeva energija donosi mračne tajne i otkrivanje rizičnih poglavlja života, ona će vam doneti i veliku snagu i pokazati nove puteve života kojim treba da krenete.

 

 

Cvetni Mesec u Škorpiji povezan je sa transformacijom i razotkrivanjem u kojoj nas očekuje puno bola. Ali, ova bol jača srce i dušu, kreira od vas borca koji ima neverovatnu snagu da se izbori sa životnim olujama. Pun Mesec je simbol kraja - očekuju nas brojni i teški završeci, ali svaki od njih donosi nova vredna saznanja i otvara vrata pozitivnih promena. Na primer, moguć je raskid emotivne veze, ali na kraju ćete shvatiti da vam je taj odnos ukupno doneo više bola nego njegov završetak. Cvetni Mesec nas ubrzano izbacuje iz zone komfora i čini da se transformišu delovi života u kojima su promene neophodne.

 

 

Pun Cvetni Mesec u svom najvećem sjaju i sa najmoćnijom energijom pojaviće se na nebu 7. maja, a evo koje znakove očekuje otežavajući period života:

 

Ovan - zbogom, moja negativnosti

 

Sve veze koje su vam nekada značile, a sada vam donose negativnu i toksičnu energiju, počinjete da prekidate i otpuštate. Ovakve veze nije lako završiti - još uvek osećate povezanost ili imate naviku da budu prisutne u vašem životu, ali pun Mesec ne dozvoljava da patite. Ako u ovom periodu napustite sve što vam više ne donosi dobro, bez obzira da li je u pitanju ljubav ili posao, svemir će vas za to vredno nagraditi. Pun Mesec u vama budi hrabrost, a Univerzum pomaže hrabrim dušama.

 

Lav - srce vas opominje

 

Bićete vrlo osetljivi, emotivni i nesigurni pod uticajem energije punog Meseca. Imate osećaj da se svaki tajni kutak vašeg srca otvorio i da neprijatne emocije izlaze iz vas bez kontrole. Vaša Lavovska priroda ne trpi otvorene emocije i ranjivost, ali ovo je opomena da je potrebno da ispravite neke svoje životne greške. Koliko god izgledali ledeno i okrutno, vaše srce je željno bezuslovne ljubavi. Pojačana svest o ovoj potrebi podstiče vas da ispravite pogrešne ljubavne izbore i okrenete se ka istinskim željama svog srca.

 

Strelac - suočavanje sa sobom

 

Vaša intuicija je pojačana više nego ikada - sada ne možete da pobegnete od istine. Vreme je da se suočite sa svojim istinskim JA, a to iskustvo često može da bude bolno. Upoznavanje sa vlastitom dušom je neophodan proces za duhovno uzdizanje i unutrašnji mir, ali sve što se više upoznajete, moguće je da otkrivate stvari koje vam i neodgovaraju. Umirite telo i um meditacijom i kvalitetnim snom. Moguće je da će vam se vratiti stare mračne uspomene ili će se otvoriti nedovoljno zaceljene rane. Sve se događa sa jednim važnim razlogom - pruža vam snagu da nastavite dalje i ostavite prošlost iza sebe.

 

 

makonda-tracker