astro

SREĆA NAM JE MNOGO BLIŽE NEGO ŠTO SMO MISLILI: Za tri dana stiže CVETNI PUN MESEC ― OVO treba uraditi za blagostanje!

0

Dogodiće se poslednji Supermesec u 2020. godini - njegova cvetna energija donosi divne promene i šansu za bolji život!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Supermesec, koji se očekuje 7. maja, biće poslednji Supermesec u 2020. godini, a kreće se u znaku Škorpije, piše Lovesensa.

 

Ovo može biti vreme istraživanja i novih mogućnosti. Istog dana predviđa se da će meteorski pljusak Eta-Akuariid dostići vrhunac u ranim časovima što će dati neverovatnu predstavu zvezda padalica na nebu. Ove dve pojave u Univerzumu simbolizuju dobre vesti, vraćaju nadu.

 

Iako znamo da ovaj nebeski događaj nije neko čudo, on definitivno može biti događaj za pamćenje. Eta-Akuariid je zapravo uzrokovan ostatkom Halejeve komete - još jednog spektakla koji možemo primetiti na svakih 75 godina.

 

Ovaj puni Mesec vodi nas ka razumevanju i divljenju završetka jednog ciklusa.

 

Ciklus je neizbežan. Svaki put počinje i završava se. Stvari koje počinju moraju se završiti jednog dana. Ali ovoga puta se ne završava loše.

Sa svakim završetkom dobijate novi početak, a sve više prilika kuca na vaša vrata. Sve loše može biti očišćeno, od duše do uma, i priprema nas za sledeće pomračenje.

 

Majski Supermesec događa se na 17 ° Škorpije!

 

Većinu naših života možemo bolje objasniti ako ih razumemo kroz metafore u prirodi. Jesenja šuma pokazuje sjaj prirode. To je vreme kada priroda razvija svoju lepotu i bogatstvo pre nego što pređemo u sledeću fazu zime.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker