astro

HOROSKOP ZA VIKEND: Preuzmite inicijativu kako biste ostvarili SVE ŠTO POŽELITE!

0

Horoskop za vikend od 5. do 9. decembra 2019. godine obeležiće Mesec u znaku Ovna!

foto: Profimedia

S obzirom na to da se Sunce nalazi u znaku Strelca, važno je da znamo gde ćemo se konkretno preusmeriti, a potom nas Neptun može pokrenuti da radimo sa suptilnijim nivoima.

 

Sa druge strane, sekstil Neptuna i Venere će posebno pokrenuti i inspirisati one koji ga imaju kao natalno sećanje. Venera kao planeta koja prirodno vlada 2. kućom, ali i planetom Zemljom, govori da se san (Neptun) može lako ostvariti i materijalizovati sada i ovde.

 

Sve što je potrebno da bismo pretočili svoje želje u realnost, jeste mogućnost da bezuslovno verujemo i da se puštamo, baš onda kada stvari deluju teško ili daleko.

 

Budući da Venera govori o načinu na koji mi volimo, kao i o stvarima u kojima pronalazimo zadovoljstvo, kada se nađe u sekstilu sa Neptunom, ona nas uči da je ljubav poput okeana - beskrajno polje lepote. Možemo uživati u kreativnom stvaranju ili ulepšavanju.

 

Budi se interesovanje za modu, film, muziku, poetiku i sve ono što nas inspiriše na lakoću postojanja. Ovaj aspekt naglašava senzualnost, pokreće naša čula i vodi nas u svet snova, odakle dobijamo nove ideje.

 

 

makonda-tracker