bioritamski broj

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR: Proverite koji je VAŠ broj i šta vam donosi ovaj mesec!

0

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

SEDMICA

Nalazite se u mesecu kada bi mnogo toga morali da privedete kraju, da stavite tačku na sve. Da završite započete poslove, raščistite sa sobom šta zaista želite i krenete dalje. Vi ćete, međutim, najverovatnije ući u neku novu kombinaciju, kako poslovnu tako i ljubavnu, a da nećete završiti započeto. Mnogo toga možete ostaviti nedovršeno a to će vam samo biti opterećenje i moguće je nerviranje. Pokušajte da sebi budete najbolji prijatelj i da ne mislite na druge, a vi ćete upravo u želji da svima ugodite ići protiv sebe. Vaša okolina će patiti zbog stresa kome ćete biti izloženi, delimično jer i sami tome doprinosite nemogućnošću da se opredelite za jedinu moguću varijantu. Finansijska situacija može biti prilično nepovoljna ako ne pripazite na troškove, a u ljubavi budite manje isključivi i kritički nastrojeni.

OSMICA

 

Pokušajte da odolite pritiscima svake vrste, posebno od strane osoba koje imaju kontakt sa inostranstvom, često putuju, jer možete sebe dovesti u nezavidnu finansijsku situaciju. Skloni ste rizicima, a, pod tuđim uticajem, možete pomisliti kako vam je neki veliki novac na dohvat ruke. Sve što ima veze sa novcem za vas je toliko primamljivo, posebno ako biste zbog posla morali da često putujete. Saradnja sa osobama koje su mlađe od vas donosi rizik jer će vas poneti njihov entuzijazam. Ako ste i sami mladi i maštate o uspehu u sportu ili u okviru umetnosti, medija i na estradi, moraćete nešto da žrtvujete, a rezultat može izostati. Pazite da ne budete deo društva koje je sklono porocima i svega onoga što vam može narušiti zdravlje.


 

 


DEVETKA

Ovo bi mogao biti jedan od meseci koji se pamti, u kome vam predstoji mnogo putovanja i susreta sa osobma sa kojima se odlično razumete, ali će vam odgovarati društvo osoba koje su mlađe od vas, inventivne i kreativne. Možete očekivati mnogo novih susreta, poznanstava sa osobama koje će vas na prvi pogled oduševiti. Trebalo bi da ovaj period iskoristite za što češće odlaske na put ili za susrete sa osobama sa kojima ste oduvek bili veoma bliski, a za njih u poslednje veme nemate dovoljno vremena. Moguće da će vas pozvati nekadašnji saradnici da vam ponude da obnovite poslovne kontakte. Dobici preko rođaka mogu vas obradovati, naročito ako se radi o nekom kome ste se oduvek divili. Bićete spremni da se olako upuštate u emotivne veze koje neće dugo trajati.

makonda-tracker