bioritamski broj

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR: Proverite koji je VAŠ broj i šta vam donosi ovaj mesec!

0

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

ČETVORKA

 

Ovo je mesec u kome će mnogima biti lako da vas isprovociraju. Nešto na šta ste dugo čekali, neka situcija koja će iskrsnuti krajnje neočekivano može biti povod da umesto da je iskoristite na najbolji mogući način, budete pomalo gnevni što drugi kontrolišu događaje, a ne vi. Poslovni partneri mogu izgledati nepouzdani ili vam se može učiniti da je saradnicima sve preče od poštovanja rokova, što može biti povod za stres. Mogući su vanredni troškovi, ali i iznenadna ponuda za posao u koji bi treađbalo da uložite svoj novac i vi ćete se dvoumiti. Ako budete u kontaktu sa Jedinicama ili Devetkama ili osobama koje rade za velike strane firme, moguć je odlazak na put i mnogo interesantnih susreta. Ljubavni život bi mogao biti uzbudljiv zbog iznenadnog susreta koji će vas u potpunosti izbaciti iz ravnoteže.

PETICA

 

Uzbudljiv mesec u kome ćete prvenstveno biti okupirani svojim finansijama, ali je moguća i neka strastvena avantura. Ovo bi mogao biti mesec pun raznih uzbuđenja, susreta sa osobama sa kojima imate duboke i sadržajne veze, možda delite i neke tajne, kako ljubavne tako i finansijske prirode. Nekome ste potrebni i neko je potreban vama da biste se dobro osećali. Možete se ponašati pomalo čudno, previše autoritativno, pomalo nepredvidivo. Postoji opasnost da budete preterano skloni konfliktima, posesivnosti i ljubomori. Ako imate stalnog partnera, davaćete mu povod za ljubomoru, a ako ste u fazi udvaranja ili na početku veze, partner neće biti siguran da li će moći da ima poverenja u vas. Pripazite, jer možete biti skloni povredama.

 

 



ŠESTICA

 

Mnogo toga na šta niste računali moglo bi da se dogodi kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Bilo bi dobro da razmislite o svim ponudama vrlo trezveno i da prihvatite i onu na koju niste računali da je moguća. Ako se radi o poslu sa strancima, brže-bolje prihvatite taj posao, jer se verovatno radi o nečemu što je za mnoge nedostižan san. Ovo bi mogao biti jedan od boljih meseci ako ste u prethodnom periodu vredno radili ili pristali na uslove jedne Trojke ili Osmice. One će vam vratiti dobrim. Moguća je romansa sa nekim ko živi u inostranstvu ili je stranac. Mlade dame Šestice mogu se zaljubiti u gospodina koji često putuje ili radi za stranu firmu, a muškarci Šestice mogu biti skloni flertu sa strankinjama.

 

Ostale brojeve pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker