bioritamski broj

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR: Proverite koji je VAŠ broj i šta vam donosi ovaj mesec!

0

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ
 

JEDINICA

 

U ovom mesecu morate da malo usporite u svemu. Ne smete da se nervirate, potrebno je da imate strpljenja i za one sa kojima inače teško nalazite zajednički jezik, ako vam je to u interesu, jer postoji mogućnost da sami sebi napravite medveđu uslugu tražeći pravdu na pogrešnom mestu. Prema pretpostavljenima nemojte biti arogantni i nemojte isticati svoju sposobnost, mudrost i inventivnost, to će ih iritirati. Problemi koji se odnose na dom i porodicu izbijaju u prvi plan i vi ćete ih verovatno rešavati uz dosta lakoće, posebno ako se oslonite na savete starijih žena iz familije. Tokom ovog meseca možete poželeti da rešite stambeno pitanje ili kupite neku nekretninu, pozabavite se renoviranjem stambenog ili poslovnog prostora.

DVOJKA
 

Ako želite da postignete cilj, morate da imate dosta nerava, a to je ono što će vam nedostajati. Skloni ste promenama raspoloženja, naročito pod uticajem jedne Trojke ili neke Jedinice. Sa neparnim brojevima nećete moći baš da sačuvate novac za nešto što ste planirali da kupite, moguće je da ćete rešiti da ga potrošite na neko putovanje. Čuvajte se provokacije jedne Petice, nemojte se naljutiti bez potrebe na one koji će vas podsticati da budete uporni u ostvarenju svojih planova. Stalni partner može biti s razlogom ljubomoran i verovatno nema mnogo poverenja u vas jer ste skloni koketiranju. Isti je slučaj i sa nekim ko bi želeo da vam priđe. Zbunjujete ljude čestim promenama raspoloženja i, ako ste žena, delujete fatalno i u stanju ste da zavedete koga želite, a ako ste muškarac, možete biti skloni paralelnim vezama.

 

 


TROJKA

 

Predstavnici vašeg znaka uglavnom spadaju u vesele i nepouzdane, ali sada ćete morati da pokažete i dokažete, verovatno kako kolegama tako i porodici, koliko mogu da se na vas oslone. Možda ćete povremeno biti skloni panici ili će vam se činiti da vas mnogi kritikuju bez razloga, vaša preosetljivost biće izrazito naglašena, ali ćete biti spremni i da u mnogim situacijama odreagujete mnogo staloženije nego što biste inače učinili. Previše obaveza može vas učiniti nervoznim i ne bi trebalo da se izlažete ni preteranim fizičkim ni psihičkim naporima. Ljubavni problemi mogu izbiti u prvi plan. Možete biti zaljubljeni u nekoga ko će biti nešto uzdržaniji ili neće biti spreman da otvoreno priča o svojim osećanjima, ali u igri će biti još neko ko će biti veoma uporan da osvoji vaše poverenje. Moguća je romansa sa nekim drugom Trojkom, Šesticom ili Devetkom.

 

Ostale brojeve pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker