za sve koji planiraju

NUMEROLOZI I ASTROLOZI DEFINITIVNO SU SE SLOŽILI: Ovo je NAJBOLJI datum za venčanje u 2020. godini!

0

Prema astrolozima, jedan određeni datum u 2020. godini biće idealan dan za ulazak u brak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska astrološkinja Karolin Fokner tvrdi da je najbolji dan za venčanje u godini koja nam stiže 20. februar, jer će se tada Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mesec, ključne planete i nebeska tela za "predanost, emocionalnu stabilnost i ostvarenje svetih ugovora", poravnati i biti u istom astrološkom znaku.

 

Ovaj događaj značajan je i zbog toga jer se takvo poravnanje spomenutih planeta nije dogodilo od 1960-ih godina, decenije poznate i kao doba ljubavi.

 

"Astrologija i numerologija iza datuma 20. 2. 2020. vrlo su zanimljive. U numerologiji broj dva označava stoičku i snažnu ženu koja saginje glavu s poniznošću i milošću, ali opet ima jedinstvenu odlučnost i snagu. U astrologiji broj dva označava kuću Bika, znak Zodijaka kojim vlada planeta Venera, nazvan po boginji ljubavi i lepote, predstavljajući strpljivost, istrajnost i predanost da se sačuva odanost i marljivo radi na izgradnji bračne zajednice koja će trajati", kazala je Fokner i dodala kako je cela 2020. naročito srećno razdoblje za ulazak u veze koje će trajati i za stupanje u brak.

 

foto: Profimedia

 

Ona navodi i kako će ovo biti prvi put nakon "slobodoumnih" 60-ih da će se Jupiter i Vodolija poravnati, zbog čega će 2020. biti godina za napredak.

 

Treba spomenuti i da je 2020. prestupna godina, što znači da je ženama "dozvoljeno" da zaprose muškarca. Naime, prema viševekovnoj tradiciji brojnih evropskih zemalja, postoji jedan dan u godini kad je posebno preporučljivo da žena zaprosi muškarca – 29. februara, dakle, svake prestupne godine.

 

 

makonda-tracker