astro

HOROSKOP ZA JESEN 2019: Lep početak, napet nastavak, retrogradni Merkur u novembru...

0

Jesen 2019. godine verovatno će početi konstruktivno jer će na nebu zaživeti lotos planeta u zemljanim znacima. To će mnoge upućivati na dobre prilike, a posebno u konkretnim preduzimanjima.

horoskop za jesen
horoskop za jesenfoto: Profimedia

Najvažnija promena u tranzitima dogodiće se početkom decembra kad (3.12.) Jupiter pređe u znak Jarca. Strelci će sabirati plodove prethodne godine, a pred Jarcima (i ne samo njima, nego takođe i pred ostalim zemljanim znacima, a onda i vodenim) otvoriće se sasvim nove perspektive, dok će njihova vera u bolje sutra jačati iz dana u dan.

 

Decembar će doneti stelijum planeta u Jarcu (Jupiter, Saturn, Pluton) skladno povezanih s Neptunom u Ribama, kao i Uranom u Biku, pa će mnogi dobiti priliku da krenu u ostvarivanje svojih snova na konkretan način.

 

Treba naglasiti da su trigoni u zemljanim znacima vrlo povoljni za posao, a kako su povezani i s nekim vodenim elementima, u istoj temi neće izostati ni kreativnosti, ideala, kao ni mašte.

 

 

Venera će tokom ove jeseni neprekidno biti u uobičajenom direktnom hodu i proći znakove od Vage do Jarca (znači tranzitiraće Vagu, Škorpiona, Strelca, i Jarca), a koje će znakove oplemeniti svojom prisutnošću i pomoći im da zrače lepotom i možda nekom lepšom ljubavnom prilikom.

 

Jesen će (bez eklipsi i bez većih promena tranzita ako izuzmemo ovaj poslednji, Jupiterov), biti uglavnom očekivana, mirna i tokom nje nastaviće se procesi koji su već počeli, a najviše tokom letnjih pomračenja.

 

Ono što se tada otvorilo, jesenji dani će samo usmeravati dalje.

makonda-tracker