astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL: Saznajte kome će cvetati ruže, a koga čekaju turbulencije

0

Na ljubavnom planu neke čeka stabilnost, a neke prava bura

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Strelac

April će za sve pripadnike ovog znaka biti veoma izazovan i turbulentan kada je ljubav u pitanju. Strelčevi koji su u vezi ili braku će imati sa partnerom burne trenutke u kojima će se osetiti ljubomora. Ipak, zapitajte se da li je ta ljubomora vaše voljene osobe opravdana, i da li ste je vi možda izazvali. Da li vaš emotivni partner ima razloga da se tako oseća, i šta možete da učinite povodom toga. Fokusirajte se na partnera, i vaš odnos, a manje na okolinu.

Jarac

Jarčevi će u aprilu osećati da njihova veza ili brak stagniraju i da se ništa nije promenilo u poslednje vreme. To ne mora nužno da bude loše. Nekim pripadnicima ovog znaka će to prijati jer im nudi osećaj sigurnosti. Međutim, neki će u ovoj situaciji uvideti problem i želeće da ga reše. Potrudite se da u tim trenucima ne uradite nešto zbog čega ćete kasnije da se pokajete. Dobro razmislite šta to koči vašu vezu da napreduje i kako najbolje to da rešite. Ukoliko ste slobodni, april je za vas period zaljubljivanja i to će u vaš život doneti promene.

 

 



Vodolija

Period nervoze i trzavica je pred vama. Vodolije koje su u braku ili vezi neće imati najbolju komunikaciju sa voljenom osobom i to ih izluđuje. Svaki vaš razgovor uglavnom pređe u svađu što vam se ne dopada, a tačan razlog burnom odnosu i dalje ne znate. Pokušajte staloženo da porazgovarate sa partnerom i da na taj način uvidite u čemu je problem. Isplanirajte zajednički vikend ili putovanje, i tako ponovo probudite strasti u vašem odnosu. Slobodne Vodolije ovog meseca će dobiti poziv od osobe iz prošlosti kojoj se nisu nadale.

Ribe

U početku meseca pripadnici ovog znaka će sa partnerom razjasniti sva nerešena pitanja koja su ih do sada mučila. April je mesec proleća, a u proleće se sve budi pa tako i ljubav i zaljubljenost. Nova energija će vas prodrmati i to će uticati da odnos sa voljenom osobom podignete lestvicu više. Potrudite se da ne shvatate olako vaš brak ili vezu, jer tada sve što ste zajedno gradili pređe u monotoniju, a zatim i doživi kraj. Posvetite pažnju svom partneru i budite sigurni da će vam veza samo napreovati. Slobodne Ribe ovog meseca neće imati velike preokrete na polju ljubavi.

makonda-tracker