astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL: Saznajte kome će cvetati ruže, a koga čekaju turbulencije

0

Na ljubavnom planu neke čeka stabilnost, a neke prava bura

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lav

Lavovi će tokom aprila uživati sa partnerom u divnim i romantičnim momentima. Ako ste planirali da započnete zajednički život, da vezu krunišete brakom, ovo je pravo vreme za to. Posvetite se maksimalno svom partneru i potrudite se da mu u narednom periodu napravite neko iznenađenje jer ćete tako rasplamsati vašu ljubav. Slobodni Lavovi će nakon dužeg perioda upoznati osobu koja će ih ostaviti bez daha. Ne plašite se ako vaš odnos krene da napreduje.

Devica

Device koje su u braku ili vezi na ljubavnom planu očekuju turbulencije i nerazumevanje sa partnerom. Iako se trudite da sve razjasnite mirnim tonom, u nekim situacijama vam to ne uspeva. Udahnite duboko i dobro razmislite koji je razlog vaših burnih razgovora. Možda je samo vaš subjektivni osećaj da je to nešto veoma važno. Opustite se, do kraja meseca ćete opet dobro funkcionisati. Slobodne Device u ovom mesecu će se najviše posvetiti zabavi, prijateljima i flertu.

 

 

Vaga

Ukoliko ste u vezi ili braku, nesuglasice koje imate sa voljenom osobom na početku meseca moguće je da prerastu u veći sukob zato povucite ručnu u nekim situacijama. Zbog toga što je vaš emotivni odnos poprilično klimam, više pažnje ćete posvetiti prijateljima i porodici. Možda je to i najbolji način da se situacija smiri i da možete mirnim i staloženim tonom da porazgovarate sa partnerom. Vage koje nisu u braku ili vezi će se u ovom periodu dvoumiti između dve osobe. Dobro razmislite sa kojom želite nešto više.

Škorpija

April je mesec ljubavi za sve osobe u znaku Škorpije. Zauzeti pripadnici ovog znaka ukoliko su imale neke nesuglasice u vezi ili braku ovog meseca one će biti rešene i vaš odnos sa emotivnim partnerom će biti baš onakav kakav ste oduvek želeli. To vas pomalo začuđuje, ali opustite se i uživajte u vremenu koje ćete provoditi sa vašom voljenom osobom. Slobodne Škorpije ovog meseca upoznaće osobu koja će ostaviti jak utisak na njih, ali te varnice će jako brzo postati obostrane. Koliko god vi to negirali pažnja te osobe vam prija i ispunjava.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker