astro

Fenomenalna seksualna energija: Ovi horoskopski znakovi se najbolje slažu u krevetu

0

Između pojedinih znakova sve puca od strasti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan i Blizanci

Temperamentnim i vatrenim Ovnovima savršeno odgovaraju Blizanci. Ovnovi vole akciju i izazove, a kod Blizanaca toga nikada ne manjka i vrlo lako mogu da ih uzbude i dovedu do ludila.

Svojom harizmom i inteligencijom oni će Ovna uvek držati zainteresovanim. Pošto Blizanci vole da eksperimentišu, oduševiće ih Ovnova spremnost za akciju. Ovaj par takođe ima potencijala i za vrlo uspešnu vezu.

Bik i Škorpija

Varnice između njih dvoje bi primetio i neko sa strane. To su dve suprotnosti koje se nenormalno privlače. Strastvenost i tajanstvenost Škorpije je ono što magnetski privlači jednog senzualnog Bika, uvek će želeti da istraži šta se krije u dubini njenog bića.

S druge strane, Škorpiji će biti neodoljivo interesantna Bikova smirenost i pomalo nedokučiva ličnost pa će se truditi da ga osvoji i oseti njegovu strastvenu stranu. Hemija koja postoji između ova dva znaka garantuje najvrelije strasti.

Rak i Jarac

Za naizgled hladnog i suzdržanog Jarca, Rak je pravi dobitak u krevetu jer u seks unosi emocije i budi ono najdublje u Jarcu. Rak nije uvek strastven, ali je Jarac taj koji će mu pružiti sigurnost i tada će osećajni Rak moći da se prepusti strastima. Njihovi suprotni karakteri se i te kako privlače, a vrlo često nisu ni svesni koliko je jaka hemija između njih.

Lav i Vaga

Lepoj i šarmantnoj Vagi Lav bi priredio nezaboravni doživljaj u krevetu.

Uzbuđenje i vatromet u seksu bi sa njim bilo za pamćenje. S druge strane, Vaga tačno zna kako i šta da uradi da podgreje strasti i da mu pruži seks pun strasti i romantike.

Lav obožava pažnju i udovoljavanje, koju mu Vaga zna pružiti. U Lavu bi probudila i one najlepše emocije pa bi njihov odnos za oboje predstavljao savršenstvo.

Devica i Ribe

Ribe vrlo dobro znaju da opuste Devicu, koja je veoma sitničava i suzdržana. One znaju da joj nađu nit koja bi Devici skrenula pažnju sa nebitnih stvari i usmerila da se potpuno prepusti seksu.

Devica će zauzvrat želeti da joj pruži apsolutno zadovoljstvo, a Riba će biti oduševljena strastima koje bi osetila. Ribe imaju veoma bogatu i drugačiju maštu, na koju bi Devica znala da uzvrati svojom energijom.

Strelac i Vodolija

Neobična Vodolija voli inovacije i u krevetu, a kako je Strelac veoma inovativan, znao bi dobro da je iznenadi svojim umećima. Strelcu je veoma interesantan Vodolijin drugačiji doživljaj seksa i ljubavi, pa bi je uvek pratio. Seks između ova dva znaka bi uvek bio drugačiji i jednako dobar.

 

 

makonda-tracker