ASTRO

NJIMA NE VERUJTE NA REČ: Ova tri horoskopska znaka su potpuno dvolična

0

Slatkorečivi su, licemerni i ne misle baš uvek ono što govore

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi mi, hteli to da priznamo ili ne, imamo svoje tamne strane, mane ili loše osobine. No koliko god se trudili da promenimo sopstveno ponašanje, nekih stvari ćete teško uspeti da se rešite jer su jednostavno zapisane u zvezdama. Tačnije, u vašem horoskopskom znaku.

 

Ovo su tri horoskopska znaka koja će vas vrlo lako prevariti svojom dvoličnošću:

 

Blizanci

 

Najlakše ih je opisati kao znatiželjne kameleone. Oni se vrlo lako prilagode svakoj situaciji i svugde su prisutni. Ništa ne prepuštaju slučaju i rado kontrolišu situaciju iz prikrajka. Kroz život ih vode znatiželja i potreba za stalnim otkrivanjem novih stvari, a njihova nezasitna potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihove vladajuće planete – Merkura.

 

Zato nemojte da se iznenadite ako najbolji prijatelj rođen u znaku Blizanaca odjednom počne da vas izbegava ili se počne drugačije da se ponaša prema vama. Pripadnici ovog znaka se stalno menjaju i to je ponekad izvan njihove kontrole.

 

Vaga

 

Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i lepote. Uprkos tome što je reč o planeti ljubavi i lepote, prema grčkoj mitologiji, boginja ljubavi Venera je takođe osvetoljubiva i sebična.

 

Pripadnici ovog znaka ne vole sukobe, a imaju i zanimljivu sposobnost – vrlo brzo i lako pročitaju druge ljude. Kako bi zaštitili sami sebe, ljudi rođeni u znaku Vage sposobni su da brzo promene lice i od milih i dragih postanu oštri i osvetoljubivi. Upravo se u tome skriva njihova dvoličnost.

 

Škorpija

 

Ovaj vodeni znak je vrlo tajanstven i intenzivan jer njime vlada Pluton, bog podzemlja. Oni koji su rođeni u ovom znaku imaju tendenciju da doživljavaju traume još u mladosti pa otuda dolazi i njihova empatija, ali i intuicija.

 

Potreba Škorpija za potpunim povezivanjem s drugim ljudima ponekad može da se graniči s opsesijom. Pripadnici ovog znaka žele sve ili ništa pa će vas vrlo lako hipnotisati i pokazati vam svoje drugo lice kako bi dobili ono što su naumili.

 

 

makonda-tracker