ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju u periodu od 18. do 24. februara!

0

Po svemu sudeći biće ovo veoma nestabilna nedeljna na svim poljima... 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

 

OVAN

 

Hrana
Energiju ćete tokom ove nedelje najviše crpeti baš iz svežeg voća i povrća i gledajte da salate, šejkovi, ceđeni sokovi postanu deo vaše svakodnevice. Svu brzu hranu i grickalice trebalo bi strogo izbaciti, a od slatkiša, ako baš ne možete da izdržite – uzimajte crnu čokoladu.

Ljubav
U ovoj nedelji treba biti posebno oprezan kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Vaše voljeno biće je prilično sumnjičavo, i ukoliko mu se učini da postoje nelogičnosti u vašim izjavama ili ukoliko pomisli da lažete – možete se suočiti sa prilično snažnim ljubomornim prebacivanjima. Što je najgore, vi ćete povremeno stvarno delovati kao da ste izgubljeni u vremenu i prostoru, što će drugoj strani samo davati materijal za sumnju. Gledajte da se „volite“ što više – u prevodu, igrajte na kartu strasti, da biste neutralisali mogućnosti za bilo kakvu sumnju. Slobodne može zainteresovati osoba koja ne živi blizu njih, ili eventualno – neko preko poslovnog segmenta.

Posao
Prelazak Marsa koji vlada vašim znakom u polje koje se vezuje za finansije, doneće vam potrebu da prvenstveno ovaj segment sređujete i tu ulažete sve svoje snage. Neki se dogovori mogu pokrenuti u ovoj sedmici, ali iako će sve na prvi pogled biti prilično dobro, pitanje je da li se to može realizovati odmah. Itekako je moguće da konkretna dešavanja budu pokrenuta tek tokom marta meseca. Ono što je najbitnije jeste da ste vi dosta mirniji, tenzija se spustila i konačno možete da funkcionišete bolje...

Novac
Drugi deo sedmice može biti dosta zanimljiv po pitanju finansija. Neki od vas bi mogli da se u ovoj nedelji lepo opare....

Zdravlje
Posebnu pažnju obratite na grlo u ovom periodu. Osetljivost postoji, pa su moguće prehlade. Generalno – manji pad imuniteta.

 

BIK

 

Hrana
Nešto više računa biste trebali da povedete o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje koristite. Takođe – moraćete da se borite sa povremenim impulsivnim napadima gladi u kojima čistite sve što vam dođe pod ruku.

Ljubav
Realno gledano, sve bi u vašim emotivno partnerskim odnosima u ovoj nedelji trebalo da funkcioniše dosta mirno. Partner je okrenut prema vama, pokušava da vam se podvuče pod kožu, podilazi vam – u suštini, radi sve ono što ste vi u prethodnom periodu zahtevali i očekivali, ali prilično bezuspešno. Trebalo bi da vam je sada srce na mestu, jel da? Pa zašto nije? Možda zato što ste previše oprezni, možda zato što ste previše nepoverljivi, možda zato što vam je ovo ponašanje druge strane prilično sumnjivo i pitate se šta stoji iza toga. Verovatno ništa, samo da znate....Slobodni mogu malo da odlepe za nekim....ili malo više, ali šta sad – sve je za ljude. Interesantno je, pa uživajte u dešavanjima.

Posao
Mars u vašem znaku će da vas gura. To jest – guraćete vi one situacije koje su vam bitne. Venera u Jarcu će da vam da tačno onoliko racionalnosti i praktičnosti koliko vam je potrebno da prepoznate šta valja, a šta treba odbaciti momentalno. U dogovorima ćete smatrati da je druga strana ostala pomalo nedorečena ili nejasna, pa dobro ispitajte sve „šta je pisac hteo da kaže“. U suštini, jedna fina nedelja u kojoj se mogu pokrenuti pitanja koja su vama lično veoma bitna.

Novac
Odjednom svima nešto trebaju pare i svi se okreću ka vama sa pitanjem – jel možeš da mi pozajmiš, vraćam tad i tad......Ne morate baš da izađete svima u susret, samo da znate....

Zdravlje
Mars u vašem znaku će vam dati više energije, ali on može da vam donese i probleme sa grlom, kao i mogućnost da se povredite. Pametno koristite ovaj tranzit – više se pokrenite.

 

BLIZANCI

 

Hrana
Ništa vama ne bi falilo kada biste krenuli sa nekom detoksifikacijom, a ova sedmica je savršena baš za to. Znam da vam se ne mili, ali ništa vas ne košta da probate. Navalite na voćkice i povrćkice, na sokiće, šejkiće i na sve što je zdravo. Makar pokušajte, značiće vam.

Ljubav
Vi lično mislite da ste potpuno realni kada su partnerski odnosi u pitanju, da vam je sve jasno i da ste u pravu. Žao mi je što ću vas razočarati, ali izuzetno su male mogućnosti da je to baš tako. Skloni ste ili da ne vidite ono što je očigledno, ili da od sitnice napravite gromadu. U prevodu, ovo vam je period u kojem ne biste trebali sami sebi da verujete, svojim zaključcima i svojim prosuđivanjima. Partner je mnogo korektnije postavljen od vas, ali teško je da vas sada može ubediti da niste u pravu. Pa šta da radite? Pa ništa, trudite se makar da u svojoj ubeđenosti ne zabrljekate nešto u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni – možete da se zaljubite baš onako – da budete romantični za sve pare. Pa hajte, fino je to..

Posao
Sve što može da se zakomplikuje verovatno će se zakomplikovati. Da ne pričam o tome da lično vi možete učiniti da neka izuzetno jednostavna situacija postane problem oko kojeg ćete gubiti vreme i nerve. Period je u kojem vam je potrebna praktičnost i realan pogled na sve situacije u poslovnom segmentu, a to sada izostaje kod vas. A kao za baksuz – nećete da potražite pomoć ili savet. Ili pak – potražite, a onda ne poslušate. Sami ćete biti krivi za svaki problem, samo da znate....

Novac
Tenzija oko novca i troškovi će samo rasti do polovine sedmice. Nakon toga – ulazite u nešto stabilnije i mirnije dane.

Zdravlje
Zdravstveno baš i niste bajno. Premalo energije, pad imuniteta i osetljivost. Radite sve što možete da biste se osećali bolje.

 

RAK

 

Hrana
Ova nedelja vam donosi problem sa varenjem, naglašeno u svom prvom delu. Na sve morate obratiti pažnju – i na ispravnost i kvalitet namirnica i na to da izbegavate sve na šta znate da je vaš stomak osetljiv.

Ljubav
Kad god je pun Mesec, a u ovoj nedelji je to u znaku Device, vi generalno gledano imate problem sa promenljivim raspoloženjima i osećanjima. No, u ovoj sedmici to može biti pojačano i time što ćete biti ubeđeni da ste neke situacije shvatili baš kako treba i smatrati da ste u pravu, a u suštini – to neće imati nikakvih dodirnih tačaka sa realnošću. U prevodu – možete napraviti problem bez problema sa voljenom osobom. Trudite se da to ne uradite. Sačekajte pre nego što progovorite i napadnete. Oni koji su slobodni – za vas je ovo zanimljiv period po pitanju emocija. Kontakti sa nekim osobama mogu se pojačati, mogu i strasti proraditi, ma može biti i nekih zanimljivih ljubavnih početaka!

Posao
Pažnja će vam biti rasuta pa morate da se po svim pitanjima dobro organizujete u ovoj sedmici. Takođe, ne pravite grandiozne planove na osnovu nekih dogovora koji su pokrenuti, pitanje je šta će na kraju od svega toga ispasti. U komunikaciji i kontaktu sa saradnicima i poslovnim partnerima obuzdajte svoju nestrpljivost i ubeđenost da ste po svim pitanjima u pravu. Budite spremni da saslušate ono što imaju da vam kažu, a ne samo da terate svoje....

Novac
Priliva će biti, ali je pitanje da li ćete vi biti zadovoljni količinom novca kojom raspolažete. Možda očekujete previše?

Zdravlje
Zdravlje je solidno, ali i dalje stoji upozorenje na sve ono što je vezano za saobraćaj i za mogućnost povreda.

 

Nastavak na sledećoj strani

 

makonda-tracker