ASTRO

Ako ste se pitali šta je savršen poklon za vaše najbliže: Zodijak otkriva čemu se SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK najviše raduje!

0

Za praznike se uvek trudimo da iznenadimo sve koje volimo nekim lepim poklonom. Kako bismo vam bar malo olakšali, istražili smo koji koji su idealni pokloni za svaki horoskopski znak!



Strelac

Strelac voli avanture i putovanja. Iznad svega vole svoju slobodu, a najmanje voli monotoniju. Ovaj znak uvek traži nešto novo i neobično, stoga mu poklonite kurs ronjenja, izlet ili neku zanimljivu knjigu. Strelac voli karanfile, gladiole i hrizanteme.

Jarac

Jarac voli praktičnost. Ceni jednostavnost u dizajnu i nameni. Osim praktičnosti, Jarca oduševljavaju tajne i mistika. Najbolji poklon za Jarca je egzotični predmet koji ima simboliku. Najdraži cvet mu je gerber, ljiljan, lala, crveni karanfil, gladiola…

Vodolija

Vodolija ima sjajan smisao za humor, druželjubiv je, oštrouman i pomalo neobičan. Poklonite mu nešto što će poslužiti za razvoj novog hobija. Kompijuter, fotografije, sportski rekviziti su idealni pokloni za Vodoliju. Od cveća, Vodolija najviše voli orhideje, ljubičice, lale, suncokrete i ljiljane.

Ribe

Ribe su sanjari, filmofili i obožavaju muziku i knjige. One su umetnički, duhovno i kreativno orijentirane osobe. Dajte im aromatične štapiće, toplu odeću i ćebe, a od cveća odaberite karanfile i hrizanteme.

 

 

makonda-tracker