ASTRO

Device vole da troše na društvo, provode, Lavovi su detinjasti prema novcu, dok Vage... Proverite kako znakovi horoskopa troše novac!

0

I horoskopski znak utiče na to kako i koliko trošite novac, pa proverite, da li uspešno štedite ili rasipate novac...



Strelac

Ako iko izgubi kreditne kartice, novčanik na putu, to je Strelac. Ali ne postoji ni znak koji će lakše da se snađe. On nikada nema i uvek ima. Ne postoji znak koji je u stanju da više zabrlja sa novcem i da se lakše snađe, od njega. On uvek ima svitu oko sebe koja ga opslužuje, ali on ništa ne traži. Kao dobra kuca pogleda tužnim očima i svi se sjate oko njega da mu rešavaju probleme. Kada samo hoće, može da zgrne čitavo blago, ali je u duši klošar, filozof i putnik. Važan mu je psihički mir, tako da ga novac u stvari mnogo i ne zanima. A kada dobije na lutriji, čašćava sve redom.

Jarac

Predstavnici ovog znaka su ili potpuno opušteni ili krajnje izbezumljeni zbog novca. Pošto sa tako ekstremnim osećanjima ne mogu da izađu nakraj, ipak nađu neku zlatnu sredinu i nauče da ga razumno troše i da se mnogo ne opterećuju finansijama, ali uvek potraže neko dobro plaćeno radno mesto koje im može obezbediti sigurnu egzistenciju. Najviše vole da zarađuju radeći na dva ili više paralelnih poslova. Najradije daju novac na decu, na lična zadovoljstva, ulažu u trajne vrednosti, kuću, vikendicu, nakit, slike.

Vodolija

Znak za koji nikada ne znate šta ima, šta nema. Verovatno ni on sam ne može da kontroliše svoje izdatke i prihode, jer uvek nešto kalkuliše, planira, ulaže, pozajmljuje. Voli biznis, i spremna je da rizikuje i da uđe u neke kombinacije koje svima izgledaju na granici razuma, a ona profitira. Uvek ima od koga da pozajmi i ima na koga da se osloni ako ostane bez novca, jer ima prijatelje koji će joj se naći pri ruci. Darežljiva je prema deci, voli da ima udoban životni prostor.

Ribe

Prilično haotičan znak kada je novac u pitanju. Rodno mesto donosi sreću, bilo da ostane da živi u rodnoj kući ili preko roditelja dobije nasledstvo. Ima dosta sreće s novcem, uglavnom je prilično darežljiv i rasipan znak. Ribe bi trebalo da budu u svemu umerenije pa i u pogledu novca. Ponekad idu u krajnost i žive skromno, samo da ne bi morale mnogo da rade. Mogu da rade i poslove koji im ne odgovaraju, ne misleći o zaradi, iz ličnog komfora. Često igraju igre na sreću i dobijaju, čak i poveće svote.

makonda-tracker