ASTRO

Oktobar donosi IZNENAĐENJA: Astro prognoza za NOVAC I POSAO nekima se neće dopasti!

0

Venera, vladar Vage, je u 2. kući, kući zarađenog novca, zajedno sa Jupiterom

 

Strelac

 

Vladar kuće posla Strelca je Venera i u retrogradnom je hodu od 5. oktobra 2018. godine. Povoljan je period za raščišćavanje i donošenje zaključaka budući da je dosta vremena prošlo i pokazalo se šta ste dobili i ostvarili i šta vam sada najbolje odgovara. Neki poslovni projekti će 10. oktobra postati manje popularni ili će dostići svoj završni krug. Za neke Strelce počinje faza obuke, usavršavanja znanja i veština kako bi našli bolji posao. Nemojte se pokazivati kao ekscentričan inovator, jer ćete drugima delovati previše revolucionarno.

 

Ako imate posao, pripazite na hijerarhijsku lestvicu i nemojte šefovati pogrešnim osobama, jer će vas to koštati. O stvarima nemojte sami odlučivati, nego pitajte nadređene, posebno u drugom delu meseca. Što se novca tiče, čini se da sve funkcioniše kako treba, ako i ne, barem nema prigovora i svađa. Imaćete novih prilika za zaradu novca i ostvarenje veće materijalne stabilnosti. Ako sarađujete s inostranstvom ili sanjarite o odlasku u inostranstvo, stvari neće teći baš onako kako želite i neće vam odgovarati neočekivane situacije i zato ćete se predomisliti. Zbog izraženih dilema ovo nije lagan period za Strelce pred kojima je specijalizacija ili koji moraju odabrati smer za dalje u životu.

 

Jarac

 

Venera vlada i poslom Jarca, ali je retrogradna od 5. oktobra. Prolazi kroz kuću grupa i većih organizacija i na tim poljima može doneti poteškoće. Vreme je da procenite saradnje, grupneprojekte i zajedničke interese (ako ih ima) i da proverite da li društvene grupe i dalje rade za vas i slično. Više pažnje posvetite i projektima putem interneta i pažljivo birajte način promocije i saradnike. Može doći i do tehničkih problema. Morate biti strpljivi ako stvari ne napreduju onoliko brzo koliko se nadate. Prihod od posla može kasniti i poremetiti vaše planove.

 

Mlad Mesec 9. oktobra 2018. godine u kući karijere i društvenog statusa Jarca govori o inovacijama i donosi osveženje u profesionalnom životu. Otvoriće se nove prilike, možda za nove saradnje, dogovore, novi smer i slično. Motivacije i organizacijskih sposobnosti neće vam nedostajati i krenućete smerom koji vam bolje odgovara. Novac neće biti problem, ali biste mogli puno da potrošite na putovanja ili ćete imati nepredvidive i neizbežne troškove. Bilo bi idealno da imate nešto novca sa strane za takve situacije.

 

Vodolija

 

Vaša 10. kuća (karijere i društvenog statusa) je puna planeta tokom oktobra 2018. godine. U vašoj 10. kući se sreću Venera, koja kreće retrogradnim hodom 5. oktobra, Jupiter, Merkur (od 10. oktobra) i Sunce (23. oktobra). Možete očekivati pojavu posebnih poslovnih prilika, ali će biti potrebno vreme da se realizuju. Uz strpljenje i upornost mogli biste da započnete novi posao ili saradnju. Kada se radi o poslovima i saradnjama s inostranstvom, posebno uvozom i izvozom, trebalo bi da pripazite. U drugoj polovini meseca imaćete više snage da se izborite za ono što smatrate da vam pripada, što će rezultirati unapređenjem ili prepoznavanjem vaših zasluga ili doprinosa nekom projektu, u javnosti.

 

Kroz posao ćete se susresti s rivalstvom i to ne konstruktivnim, nego rušilačkim, sa saradnicima ili radnim kolegama, možda čak i s boljom polovinom. U takvim situacijamabudite oprezni. Što se novca tiče, dugovi će vam zadati glavobolje i zato radite više kako biste uspeli da ih otplatite. Ako imate u planu da ulažete u nekretninu ili da kupite nekretninu, suočićete se s poteškoćama ili ćete morati da platite više. Ponovo razmislite o svojim dugoročnim planovima i strategiji.

 

Ribe

 

Neki novčani problemi će vas toliko brinuti da ćete razmišljati o pozajmici, kreditu ili prodajidobara. Neki će želeti da se reše hipoteke ili da prodaju kuću ili stan i kupe nešto manje kako bi imali manje izdatke. Ako imate u planu selidbu, savetujemo da jasno i realno odredite i proračunate koliko sredstava će vam biti potrebno da biste to ostvarili. Novac može biti razlog svađe s osobom ili osobama koje vam duguju novac. Nemojte vršiti pritisak, budite strpljivi i postavite se diplomatski.

 

Kako bi povećali priliv novca, moraćete da napravite neke izmene, možda da odložite početak saradnje ili prekinute saradnje koje vas koče. U nekim slučajevima raskid dogovora s organizacijama, saradnicima i slično, može doneti gubitak i još veće dugove i zato dobro razmislite o svakom potezu. Odluke koje donesete moraju da otvore nove horizonte i mogućnosti na privatnom i poslovnom polju. Ako ste nezaposleni, a dugovi sve više rastu, pristanite na posao koji je privremen, jer vam ipak može pomoći da prebrodite trenutnu krizu, dok se ne pojavi nešto bolje.

 

 

makonda-tracker