astro

Kratak ljubavni horoskop do 15. septembra 2018. godine: Lavovi privlačni kao magnet, Device bićete realnje

0

Kratak ljubavni horoskop za sve znake Zodijaka - evo kakve nas romantične okolnosti očekuju do 15. septembra 2018. godine!

 

Škorpija

 

Društvenost i komunikativnost su osobine koje će pomoći u privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa sa partnerom biće jednako jaka.

 

Strelac

 

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i uporedićete ih sa onim što dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa dozom ograničenja iako to radite bez razloga.

 

Jarac

 

Opet ćete se fokusirati na nešto skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postaviti u jednom odnosu, pa ćete zato balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

 

Vodolija

 

Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Pažljivo slušajte poruke unutrašnjeg glasa. Jedan izlazak biće savršen, ali i pun romantičnih izazova.

 

Ribe

 

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatićete se u koštac sa realnošću. To je zdrava odluka koja će poboljšati romantičan odnos. Priznaćete sebi sve što vas trenutno muči, ali najbolje je da probleme prvo prespavate, a zatim da se aktivirate i delujete.

 

 

makonda-tracker