astro

Kratak ljubavni horoskop do 15. septembra 2018. godine: Lavovi privlačni kao magnet, Device bićete realnje

0

Kratak ljubavni horoskop za sve znake Zodijaka - evo kakve nas romantične okolnosti očekuju do 15. septembra 2018. godine!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šta vas očekuje u novembru mesecu po vašem znaku, piše Sensa.

 

Ovan

 

Dvoumićete se između potrebe za samoćom u kojoj sagledate dublje stvari i želje za izlaskom i druženjem sa površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga i izađite. Vreme je za upoznavanje i nove ljubavi.

 

Bik

 

Pokušajte da budete ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će doneti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će otkriti svoju osećajnu stranu i osetljivost. Na vama je da to prihvatite i pokažete ljubav.

 

Blizanci

 

Na sve moguće načine trudićete se da nekoga zavedite. Ponekad nećete znati koga, jer ste pomalo zbunjeni. Odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, povucite se i sačekajte bolje dane.

 

Rak

 

Još uvek nećete moći da pronađete prave reči, ali uspećete da pokažete ljubav na neki drugi način. Manje neraspoloženje biće povezano sa težnjom da neko od vas dvoje dominira u odnosu.

 

Lav

 

Svojim nastupom, ponašanjem i rečima privlačite pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji vas dugo prati, sa njim ćete morati da se suočite na neprijatan način. Izdržite izazove.

 

Devica

 

Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari početi da prihvatate realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvek ste skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Ne činite to, sreću ćete pronaći okruženi dragim ljudima.

 

Vaga

 

Vaša osetljivost i potreba za nežnostima biće povećana, a uticaj okruženja kvari planove. Lepše je na licu videti osmeh, nego tugu. Ako tako budete razmišljali, poboljšaćete romantične odnose.

 

makonda-tracker