misterija i seks

Otkrivena tajna: Zašto je Škorpija najfatalniji znak horoskopa?

0

Misteriozna je, ponekad i mračna, a tako neodoljiva i senzualna

 

zavodnica
zavodnicafoto: Profimedia

 

Uporni su kada ih zainteresujete - i ne plaše se da to pokažu

Kada vas Škorpija primeti, učiniće sve da vam to i pokaže. Imaju tajni način zavođenja, uporni su ali ne i naporni, romantični, ali ne previše sentimentalni.

Prirodni su psiholozi koji znaju da duboko u sebi, svako želi da se oseti posebnim. Ako ste umorni od bezuspešnih veza i priče u prazno, pokušajte da smuvate neku Škorpiju.

Ali, znajte da oni ne podnose nepoštovanje, i ako ih ostavite da čekaju, brzo će vas preboleti.

Ne plaše se iskrenih razgovora

Volite duge priče o smislu života?

Spremni ste da podelite najmračnije tajne i najluđe snove sa nekim ko će biti uz vas, i pomoći vam da ih ostvarite? Upravo ste se navukli na Škorpiju. Oni znaju da život nije med i mleko, i ne samo to... Škorpije smatraju da je zdravo istraživati mračne tajne i želje s vremena na vreme.

Bilo bi pravo osveženje pronaći nekoga kome ne smetaju tamne strane naše ličnosti, a Škorpijame su upravo te osobe.

 

Moćne su

Ne samo da žele moć u krevetu, oni takođe traže prepoznavanje i razumevanje među ljudima, koji će poštovati njihov status i životni put.

U idealnom svetu, oni su vladari svega. Žele da se ljudi međusobno poštuju i rade na svojim talentima i kvalitetima koje poseduju.

Škorpija nimalo ne zaostaje za dva najambicioznija znaka, Lavom i Ovnom. I oni takođe žele dobar položaj i vole da gazduju.

Najvažnija stvar koju treba znati: Škorpije nisu za svačiji ukus. Trude se da svoj svet ograde ozbiljnim stvarima, zato ih često smatraju uobraženim.

 

 

makonda-tracker