ASTRO

Škorpije su sklone naglim promenama raspoloženja i burnim reakcijama: Otkrijte SVE SLABOSTI HOROSKOPSKIH znakova!

0

Rakovi su skloni psihičkim problemima, Device zbog nemogućnosti ispoljavanja osećaja padaju u depresiju, a Vage toliko žele da sve bude savršeno - da sve pokvare...

Strelac
Pripadnici ovog znaka vrlo su živahni i vole da budu u pokretu, pa češće nego ostali znakovi znaju uganuti zglobove, imati modrice itd. I sve bi to bilo normalno da se ne događa upravo Strelcima. Naime, kada su povređeni ili bolesni, oni su u stanju da terorišu sve oko sebe. Nemogućnost kretanja u njima izaziva negativne emocije i nervozu, a ponekad i depresiju. Znaju da imaju probleme s kukovima, jetrom i krvi.

Jarac
Jarci su rođeni vođe i zbog toga često na sebe preuzimaju više tereta nego što bi trebalo i više nego što se od njih očekuje. Uz to misle da konstantno moraju da imaju sve pod kontrolom, a što samo pokazuje da nemaju poverenja u ljude oko sebe. Takav stav u životu rezultira stalnim stresom i osećanjem nemira. Znaju da imaju površna osećanja i da ne prezaju ni pred čime na putu prema cilju. Neretko imaju probleme s visokim krvnim pritiskom, slezenom, kostima i zglobovima.

Vodolija
Rođeni u ovom znaku menjaju raspoloženje takvom brzinom da ih je teško pratiti. Iz stanja velike sreće u sekundi mogu da upadnu u malodušnost ili ljutnju. Mana im je i što su pomalo egocentrični i površnih osećanja za bližnje, iako to znaju vešto prikrivati iza duhovnih pogleda na život. Drugi ljudi im znaju biti važniji od, na primer, vlastite dece - iako to možda ne rade svesno. Često pate od depresije i problema sa živcima, kao i slabe cirkulacije.

Ribe
Ribe su vrlo osećajne i znaju na sebe preuzimati tuđe probleme i uživljavati se u njih. I sve bi to bilo u redu da u tome ne preteruju toliko da na kraju sebe potpuno iscrpe. Tada su sklone umišljati kako su dobile neku bolest, a zapravo im samo treba odmor i opuštanje. Znaju imati depresivne epizode i u tim periodima ne žele čuti niti videti nikoga. Od fizičkih tegoba naginju upali pluća, prehladi i drugim bolestima disajnih organa.

 


 

 

makonda-tracker