Februar 2018. godine

U mesecu Drvenog Tigra: Ako ste u kineskom horoskopu Zmaj - pazite šta želite

0

Nalazimo se u mesecu februaru, mesecu Drvenog Tigra, mesecu rađanja ljubavi!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovog meseca se događa sudar Zemlje i Drveta, jer smo već 4. februara ušli u mesec Drvenog Tigra (Jia Yin). Kineski horoskop je februar označio kao mesec rađanja ljubavi, a naročito povoljan period za novu romansu je početak ili kraj meseca, piše Lovesensa. Iako Drveni Tigar donosi obilje, budite pažljivi, jer zbog nepromišljenih odluka možete doživeti finansijski brodolom.

 

Pacov

 

Od početka kineske godine Psa, počnite i vi da se učite onome što vam najteže pada - strpljenju. To ne znači da morate da potisnete svoju radoznalu prirodu, već samo da tražite pravo vreme da postavite pitanja. Ovog meseca neke odgovore nećete baš tako lako moći da prihvatite, ali potrudite se da u svemu nađete pozitivnu stranu. Ljubav ne mora biti bezuslovna, ali mora biti opraštajuća.

 

Bivo

 

Pomračenje Sunca kojim je otpočela godina Psa donosi vam talas stimulativne energije. Biće ovo vaša produktivna godina. Posvetite prvi mesec pažljivom planiranju, osluškujte, ne pričajte previše, kupujte, ne prodajte, naročito ne jeftino. Ponašanje ljudi otkriće vam interesantne stvari, a na vama je da i pored uzbudljivih otkrića ostanete verni svojim bliskim ljudima. Usamljeni treba da prihvate predloge prijatelja za nova poznanstva.

 

Koza

 

Zaboravite navike, promenite društvo, izađite među ljude! To je poruka za rođene u znaku Koze koji treba da što pozitivnije započnu godinu Psa. Prvi mesec morate posvetiti ispunjenju starih obećanja, obavite zaostale poslove, vratite dugove. To će biti dobar način da okrenete novi list u životu i počnete godinu koja obećava da će biti vrlo, vrlo srećna. Samo malo pomoći s vaše strane, i ringišpil radosti će se zavrteti svom snagom.

 

Zmija

 

Nema brzih odluka, nema naglih rešenja. Za srećan početak kineske nove godine, godine Psa, treba da uložite puno napora i steknete saveznike u najbližem okruženju, kao i da uvežbate strpljenje koje vam nije baš uvek bilo bolja strana. Na ljubavnom planu, očekuje vas veliko iskušenje i privlačnost s potpuno suprotnom osobom... jeste li spremni na kompromise? Ako ste u srećnoj vezi, kucnuo je čas za veliku odluku.

 

Zmaj

 

Neverovatne šanse otvaraju se pred vama, dragi Zmajevi. Magija će obojiti kako vaše bliske emotivne odnose, tako i profesionalne uspehe koji se nižu jedan za drugim. Usamljeni Zmajevi takođe imaju razloga za radost jer se mogućnost za iskrenu komunikaciju otvara sa lakoćom. Sve će biti baš onako kako vi želite da bude, zato ostaje samo da budete oprezni - pazite šta želite.

 

Tigar

 

Nije zlato sve što sija, dragi Tigrovi, vi to odlično znate! Zato radije malo sačekajte pre nego što se svim srcem predate, naročito ako ste već duže vreme bili sami. Nove ideje neće biti tako lako prihvaćene u okruženju, pa se pripremite na nežno ali i ubedljivo obrazlaganje svojih predloga. Dobra priprema biće pola uspeha!

 

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

 

foto: Profimedia

Zec

 

Nikada se nećete potpuno usmeriti ka budućnost ako ne budete konačno ostavili prošlost u prošlosti. To ne znači da iz prošlosti ne treba da učite, naročito ako osećate da je vreme za novu ljubav u vašem životu. Međutim, iz svega što ste naučili treba da osmislite novi pristup i stil u komunikaciji, kao i da postavite strateške osnove za ono što želite da postignete. Ako ne želite buran kraj, ne odlučujte se za žuran početak.

 

Konj

 

Život vam nešto šapuće, tiho, ali razgovetno. Da li slušate pažljivo? Nije vreme za emotivna iscrpljivanja, potrage, posesivnost. Vreme je za dubinsku promenu koja će vas zaustaviti i sprečiti da ponovite stare greške na novi način. Na profesionalnom planu, očekuje vas vanredno srećna godina. Pratite svoje kreativne putanje, zapisujte ideje i spremite se na put do zvezda.

 

Majmun

 

Niste razjasnili sve sporne situacije iz bliske prošlosti, a to nije najbolji način da počnete novu godinu, godinu Psa. Ne žurite u novu bliskost, radije budite oprezni ali to ne znači da ne smete biti iskreni i izraziti svoju zainteresovanost. Ako se odnos bude polako gradio i produbljivao, osetićete i sami kad je trenutak da potpuno spustite gard. Ne preterujte ni s novinama na poslu, radije beležite ideje i čekajte bolji trenutak da ih predstavite.

 

Petao

 

Zanos omamljuje, ali samo duboka osećanja obećavaju trajnu opijenost srca. Opustite se i sačekajte da nežna harmonija počne da boji svaki vaš zajednički dan. Spontanost će biti najbolji prijatelj vaše ljubavi. Na poslu ništa ne treba požurivati u narednih mesec dana. Čeka vas dosta muka u ostvarivanju planova, a svaka nasrtljivost biće dočekana kao samo još jedan problem. Ponudite rešenja.

 

Svinja

 

Svi će imati savet ili predlog za vas ovog meseca, ali vi ipak treba da najpažljivije slušate svoje srce. Ako je u njemu sve na svom mestu, nema razloga za brigu. Ako osećate da vas nešto iz prošlosti vuče unazad i ne dozvoljava da rešite neki od najvažnijih problema, prekinite bez oklevanja. Na poslovnom planu potrebna vam je, pre svega, jasna strategija. A nju ćete s lakoćom pripremiti ako budete znali i šta želite i šta vam je potrebno. Prvo je lepo, drugo je neophodno.

 

Pas

 

Ako vam sve češće stara ljubav dolazi u snove, to nije slučajno. Da li ćete zaista obnoviti stari žar ili će povratak u staro društvo doneti nove ljubavne varnice u vaš život, to ćete morati sami da otkrijete. Međutim, zvezde vam šapuću da možete slobodno da poželite najromantičnije želje - biće ispunjene! Poslovni planovi za 2018. godinu biće svi spremni već u prvih mesec dana. Zatim vas čeka samo još i da ih ostvarite. Spremite se za uspeh!

 

 

makonda-tracker