Do 30 jula 2017. godine

Astrolozi napominju: Kroz otvorena vrata ljubavi prolaze i rizične strasti...

0

Turbulenta nedelja koja nam svima sledi možda odnosi finansijske probleme, ali zato donosi dosta ljubavi. Toliko i takve ljubavi da neće svi umeti na pravi način da izađu sa njom na kraj.

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

foto: Profimedia

VAGA

 

Posao: Jupiter u prvom polju doprinosi da se dešavanja okrenu u vašu korist. Sa druge strane Sunce, Mars i Merkur u jedanaestom polju, pogoduju podršci okoline. Ovaj stelijum je dobar znak za sve one koji planiraju promenu na poslu, jer će imati podršku okoline i onih na višim pozicijama.

 

Ljubav: Mars u konjunkciji sa Suncem u jedanaestom polju unosi delimičnu konfuziju u vaše emotivne i partnerske odnose. Bićete u prilici da birate između emocija i prijateljstva, ali nećete biti sisgurni čemu da date prednost. Suzdržana reakcija i otezanje situacije mogli bi da vam pomognu da donesete pravu odluku.

 

Zdravlje: Umor i hronični problemi vam ne daju mira. Najbolji lek za to je odmor.

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Mars, vladar vašeg znaka u polju karijere udružen sa mladim Mesecom i Suncem, ukazuje na velike turbulencije i šanse koje se izvitopere same od sebe, ali i na nove mogućnosti koje se ukažu kad sve izgleda očajno. Kratak period, jaki aspekti, vreme je da se reaguje u stilu kockara - "pukovnik ili pokojnik".

 

Ljubav: Venera i Mars nisu direktno povezani, ali su u bliskim znacima i bitno je u toj simbolici uvideti najbolja rešenja za postojeće odnose. Ukoliko ste na pragu nove ljubavne romanse, povedite računa da se sve postavi u startu na svoje mesto.

 

Zdravlje: Pazite se povreda, posebno ako rukujete nekim alatom ili mašinom.

 

STRELAC

 

Posao: Vaš vladar Jupiter trenutno gradi više dobrih aspekata, pa je vreme da se pomerite iz mesta u kome vas duže vreme drži Saturn. Pomoć dolazi od nekoga ko je vezan za inostranstvo ili je u inostranstvu. Iako vam se nova poslovna ponuda učini neozbiljnom na prvi pogled, ne odbacujte je tek tako.

 

Ljubav: Venera je u vašem polju partnerstva, pa zato očekujte razne turbulencije na ljubavnom planu ali i šanse za novi početak. Oni koji su u vezi predstoji flert ili avantura, dok slobodni imaju više od jedne prilike da se upuste u uzbudljivu romansu koja bi mogla da se pretvori u ozbiljnu, trajnu vezu.

 

Zdravlje: Pazite se povreda nogu, uganuća, povreda u sportu.

 

Ko se tada rodio, ovo zasigurno zna: Stidljivost u društvu suprotnog pola možete prevazići samo ovako

 

JARAC

 

Posao: Jupiter iz desetog polja, dobro podržan, ukazuje da su sve šanse za dobar ili nov posao na vašoj strani. Stoga nema više potrebe za odlaganjem, morate stupiti u akciju. Osim povoljnih aspekata, bitno je da poslovi u koje se budete upustili pružaju mogućnost za uspeh u naizgled, nemogućim okolnostima.

 

Ljubav: Položaj Meseca, vladara vašeg polja emocija, zajedno sa Marsom u istoj kući ukazuje da se ljubavna veza nalazi na ivici. Hoćete li je spasavati ili nećete zavisi od vas ali i od toga kako vi sami budete procenili "stanje stvari". Uradite ono što vam razum nalaže.

 

Zdravlje: Ovo je period u kome se lako aktiviraju hronični problemi. Preventiva je najvažnija.

 

VODOLIJA

 

Posao: Mlad Mesec u vašem sedmom polju i spaljeni Mars ukazuju da ste na poslovnom planu na ivici sukoba. Potrudite se da stvari smirite diplomatijom, te da ne dolivate ulje na vatru nekim ishitrenim postupcima. Glavno je da ne odustanete od svojih planova, ali da umete da ih upakujete tako da vašem okruženju "ne bodu oči".

 

Ljubav: Iste planete prave zaplet i po pitanju odnosa. Sve je napeto i traži se dlaka u jajetu da ne bi situacija eskalirala. Slobodni imaju priliku da naglo i iznenadno uđu u vezu koja odmah postaje vrlo komplikovana. Stoga budite oprezni, iako vam se učini da ste "naleteli" na osobu iz vaših snova.

 

Zdravlje: Sportske aktivnosti nekad pomažu više nego lekovi i terapije.

 

RIBE

 

Posao: Saturn koji je već dugo u polju karijere usporavao dešavanja, sada je pokrenut dobrim aspektima što u osnovi znači da pritisak popušta i da do jednog dela rešenja lakše stižete dok ćete za druga ipak morati da sačekate. Ključan je dobar odnos Saturna i vašeg vladara Jupitera.

 

Ljubav: Vladar sedmog polja, Merkur u dobrom aspektu sa Venerom znak je raznovrsnih "sitnih" dešavanja na polju emocija. U nedostatku većih uzbuđenja, dok čekate da ljubav zakuca i na vaša vrata, uživajte u druženju sa dragim osobama i lepoti mirne svakodnevice.

 

Zdravlje: Mogući problemi sa srčanim ritmom ili pritiskom. Ne zanemarujte redovne kontrole.

makonda-tracker