KAKO VAM SE ČINI?

VEZE KOJE SU OSUĐENE NA PROPAST: Pripadnici ovih horoskopskih znakova nikako ne mogu bez SVAĐA i tenzije!

0

Astrolozi detaljno objašnjavaju zbog čega nisu kompatibilni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi smo bar jednom u životu upoznali osobu koja nam je bila fizički dopadljiva i šarmantna, ali čim bismo sa njom uplovili u emotivni odnos, krenule bi rasprave i netrpeljivost. Kako astrolozi kažu, ništa nije slučajno, a ovi horoskopski znakovi su predodređeni na propast.

 

Lav i Vodolija

 

Dok Lav voli da bude u centru pažnje i više voli imati sve poglede na sebi, Vodolija je čista suprotnost. Više se voli brinuti o svima ostalima, čak i pre nego o samome sebi. Njih dvoje imaju potpuno različite potrebe: Lavovima treba luksuz, a Vodolije su vrlo skromne i lako ih je zadovoljiti. Svađa je jednostavno neizbežna.

 

Ovan i Škorpija

 

Ovan i Škorpija se takođe prilično često svađaju. Oboje su izuzetno tvrdoglavi i ne vole popuštati. Imaju vrlo jasna gledišta od kojih ne odstupaju. Jasno je da onda često leti perje. Međutim, za oboje je to sasvim normalno. Ljudi oko njih imaju više problema sa neprestanim prepirkama između njih dvoje.

 

hrkanje, spavanje, par, svađa, nervoza
foto: Profimedia

Devica i Ribe

 

Ribe su zapravo vrlo razumni i senzibilni ljudi. Međutim, ako su sa Devicom u vezi, stvari postaju teže za njih. Naime, Device imaju krajnji poriv za redom. Struktura im je vrlo važna i često tu potrebu stavljaju iznad svega. A to je nešto što je Ribi teško da razume. I to je upravo razlog zašto se njih dvoje često svađaju pa čak i prekinu vezu.

 

 

 

makonda-tracker