astro prognoze

ZAGRLJAJ PLANETA NOSI SUKOBE: Na OVE ZNAKOVE ZODIJAKA će NAJVIŠE uticati Merkur u konjunkciji sa Neptunom (do 4. aprila)

0

Merkur u konjunkciji sa Neptunom donosi nam neočekivane događaje, zbunjenost, razdražljivost, sukobe!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Dve planete, potpuno opozitne i različite po svojoj energiji i delovima kojima vladaju unutar nas, ove će se sedmice spojiti, u Ribama. Interesantan zagrljaj dva poznanika, koji se uglavnom gledaju iz daljine, sada se i grle. Kao da razum i ego kojim vlada mali Merkur vade belu zastavicu i mašu njome, a talas intuitivne moći preplavljuje ono što je u njemu - analizu, intelekt i govor, pa on tone u tamne dubine neptunovskog carstva i tamo se smešta pored Boga vode i svega nepoznatog, jer Neptun je planeta koja vlada našim snovima, intuicijom i podsvesnim delovima nas.

 

Kako će Merkur u konjukciji sa Neptunom uticati na vaš horoskopski znak i šta sve možete da očekujete do 4. aprila, otkriva astrolog Nataša Panić.

 

Ova sedmica može da nas baci u kovitlac konfuznosti, pospanosti, rasejanosti, naročito pripadnike znakova koji imaju za vladara Merkura, a to su Blizanci i

 

Device, ali i Strelčevi i Ribe koji mogu osetiti rascep između misli i osećanja. Ipak, ove dve planete su u zagrljaju, one se u vrlo bliskom odnosu, nisu posvađane, pa će biti interesantno gledati i pripadnike drugih znakova, naročito vodene i zemljane Rakove, Škorpione, Bikove i Jarčeve, kako pronalaze izlaze iz nemogućih situacija, jer za njih ovaj aspekt dolazi kao spas. Oni spajaju svoju intuiciju sa razumom, oni mogu povezati ugodno sa korisnim, pa i svoje želje i snove sa realnim i konkretnim potezima.

 

Merkurov hod kroz znak Riba se ubrzo i završava, pa snenost, dekoncentrisanost i nedostatak konkretne pažnje i poslovnog fokusa, nestaje. Merkur ulazi u znak Ovna, na kraju sedmice, kad ćemo svi osetiti istinsko proleće i u mislima, pa priliv ogromne intelektualne energije, novih ideja i povećane potrebe za takmičanjem i glasnim iskazivanjem svog stava će nas preplaviti.

 

 

makonda-tracker