astro

JEDAN DAN JE KLJUČAN ZA OSTVARENJE ŽELJA: Mesečni horoskop za APRIL i najvažniji datumi za NAŠU SUDBINU

0

Proverite koji su najvažiji događaji u kosmosu u aprilu 2021. godine i kako će uticati na nas

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Prva polovina aprila donosi nam neverovatnu pokretačku energiju — bićemo snažno motivisani da se posvetimo projektima koje smo ranije odugovlačili.

 

Ova fantastična motivaciona energija biće isceljujuća za vas, zato je važno da se sa njom povežete i koristite je u cilju napredovanja, pokretanja novih ideja i kreativnosti.

 

Mlad Mesec u Ovnu 11. aprila jedan je od najmoćnijih datuma u 2021. godini za manifestovanje želja, privlačenje željenog i mogućnosti za napredovanje u raznim oblastima. Donosi nam moćnu  energiju — moći ćemo da privučemo sve što želimo.

 


U prvoj polovini meseca suočićemo se i sa energijom koju donosi kvadrat Marsa i Neptuna. Na površinu će izaći mnoge tajne i skrivene informacije. Ali, kako ulazimo krajem meseca u sezonu Bika, primetićemo mirniju energiju, obnavljanje i buđenja iz iluzija, piše Lovesensa.

Kraj aprila donosi nam racionalizaciju i spremnost da se suočimo sa izazovima i materijalizujemo snove.

 

Evo koji su najvažiji događaji u kosmosu u aprilu 2021. godine i kako će uticati na nas:

 

3. april - Merkur u Ovnu

 

Merkur, planeta komunikacije ulazi u znak Ovna i donosi nam jasnu i tačnu moć govora i vrlo istančane sposobnosti komunikacije. Pazite samo da se neke tajne ne otkriju.

 

4. april - magičan niz 4-4

 

Četvrti dan četvrtog meseca nosi energiju magičnog niza 4-4 koji ukazuje na zarastanje emotivnih rana, autentičnost i postavljanje čvrstih temelja ličnosti. Vaši duhovni vodiči vam na ovaj dan mogu pokazati važne smernice.

 

 

6. april - Spoj Sunca i Ceresa

 

Asteroid Ceres simbol je ženske energije i obilja, a kada se poravna sa Suncem, duboko osećamo energiju ovog asteroida i u nama se budi moćna kreativna energija. Bavićeo se stavrima koje nam ispujavaju srce. Boravićemo sa ljudima sa kojima se osećamo istinsko voljeno.

 

9. april - Kvadrat Marsa i Neptuna

 

Ova energija dostiže svoj vrhunac 9. aprila, ali osećaćemo je celog meseca. Kvadrat Marsa i Neptuna na površinu iznosi stare tajne koje mogu poljuljati temelje i narušiti odnose. Kada nove informacije isplivaju, moramo delovati brzo i verovati svojim instinktima.

 

11. april - mlad Mesec u Ovnu

 

Ovo je najboljid an za manifestaciju, postavljanje namera, vizualizaciju, napredak i ostvarenje ciljeva. Ako se usredredite na neku stavr, mlad Mesec vam može pomoći da postanete magnetno privlačni za svoje želje. Vreme je da povratite moć koja je prisutna u vama i krenete u novu misiju - kreiranje svetlije i lepše budućnosti.

 

13. april - Konjukcija Sunca i Erisa

 

Eris je patuljasta planeta koja može u našem ličnom životu da uzburka stvari iz podsvesti i pomaže nam da postanemo svesniji svoje senke i svog bića.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker