astro prognoze

JEDAN ZNAK ĆE IMATI MNOGO, MNOGO SREĆE: Horoskop za proleće 2021. (od 20. marta do 21. aprila)

0

Astrolozi ističu da će proleće 2021. godine biti posebno pogodno za ljubavni život.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Od 20. marta do 21. juna dogodiće nam se brojne nove i čarobne situacije, a sve počinje sa prolećnom ravnodnevnicom koja donosi ravnotežu između svetlosti i tame, noći i dana, piše Lovesensa.

 

Saznajte šta tokom proleća 2021. godine očekuje vaš znak Zodijaka:

 

Ovan

 

Početak proleća za vas će predstavljati nezgodan period, ali kada prođu napeti dani, shvatićete zašto su se neke stvari morale dogoditi i biće vam lakše. Budite strpljivi tokom marta meseca, jer Merkur iskače iz koloseka i može vas suočiti sa raznim preprekama. Izazove posmatrajte sa osmehom i puni samopouzdanja i lako ćete uspeti da ih prevaziđete. April će biti srećan mesec za vaš znak.

 

Bik

 

Očekuju vas velike promene, ali i velika odlučnost. Preuzimate kontrolu nad plkjem ljubavi, porodice i posla i donosite važne odluke. Ako niste zadovoljni trenutnom situacijom, napravite plan i uložite sav napor ka pozitivnoj transformaciji. Radite na postizanju svojih ciljeva, ali ne zaboravite da izdvojite malo vremena za sebe i opuštanje. Prati vas sreća i energija uspeha!

 

 

Blizanci

 

Tokom proleća mogući su finansijski problemi. Ipak, kao Blizanci, imate sjjanu moć prilagođavanja i možete lako pronaći rešenja ukoliko se potrudite i na njih fokusirate. Od maja zvezde vam spremaju pozitivna iznenađenja koja će vam vratiti radost.

 

Rak

 

Umorni ste od čekanja da se stvari promene na volje i konačno uzimate sudbinu u svoje ruke. Ovo se naročito odnosi na ljubav i porodične probleme. Očekuju vas romantična uzbuđenja i nove strasti. Otvorite srce za ljubav.

 

Lav

 

Tokom proleća očekuju vas usponi padovi, kao i nepredvidivi problemi na polju karijere. Ne dozvolite da vas to sputava i obeshrabri, već glavu gore i nastavite napred. Pokušajte da promenite taktiku za bolje rezultate. Mogući su problemi u komunikaciji.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker