NUMEROLOGIJA

MESEČNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA MART: Izračunajte bioritamski broj i proverite ŠTA VAS ČEKA

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ovog meseca!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ:

 

JEDINICA

 

Tokom ovog meseca glavni problem koji ćete rešavati odnosiće se na finansijska pitanja i najverovatnije da ćete razmatrati mogućnost uzimanja kredita. Ako nije neophodno da pravite velike troškove izbegnite nepotrebne kupovine a ukoliko želite da uložite novac u neki biznis konsultujte se sa Osmicom ili Devetkom. Ukoliko želite da planirate putovanja u inostranstvo, bilo bi dobro da to bude u drugoj polovini meseca, a prijaće vam društvo jedne Trojke ili Sedmice. Moguća je realizacija velikih poslovnih planova i priliv novca iz inostranstva. Neki od vas mogu biti prijatno iznenađeni vanrednim uplatama ili dobicima preko igara na sreću. Za mnoge predstavnike ovog broja ovaj mesec bi mogao biti veoma uzbudljiv na ljubavnom planu naročito ako ste skloni avanturama i flertu, pazite da se ne povredite nekim oštrim predmetom.

 

DVOJKA

 

Veoma značajan mesec za one koji su tokom cele godine vredno radili, posebno za one koji su ulagali u svoje stručno usavršavanje kako novac tako i vreme ili su imali ikakve poslovne veze sa inostranstvom. Mlade Dvojke, studenti i postdiplomci mogu očekivati uspeh kao i oni koji očekuju da dobiju stipendiju za inostranstvo. Svaka vrsta kontakata sa strancima naročito posredstvom jedne Trojke ili Sedmice može doneti kako moralnu tako i materijalnu satisfakciju. Bilo koja vrsta kontakata sa Peticama ili Osmicama može biti za vas veoma stresna, naročito u drugoj polovini meseca kada ćete biti skloniji buntu i potrebi da za slobodnim izražavanjem vaših ideja. Svako ko bude pokušao na bilo koji način da opstujira realizaciju vaših planova biće suočen sa vašom odlučnošću i nepokolebljivim stavom. Moguća romansa sa jednom Šesticom ili ulazak u zajednički posao sa nekom drugom Dvojkom.

 

 

TROJKA

 

Ovo bi mogao biti mesec karakterističan po velikoj aktivnosti, kako fizičkoj tako i mentalnoj a glavna opasnost vam preti od preterane žurbe u svakom pogledu. Ako vozite kola budite oprezni, ako inače spadete osobe koje su sklone nepromišljenim postupcima možete imati neprijatnosti kako na poslu tako i u okviru porodice. Uspeh mogu očekivati mlade Trojke koje se bave sportom, naročito muški predstavnici ovog znaka dok će mlade dame, Trojke, biti uspešnije u drugoj polovini ovog meseca. Mnogi će imati primedbe na vaše ideje a u okviru timskog rada nećete biti baš kooperativni. Sedmica i Petica će imati razumevanje za vaše planove naročito ako se odnose na kreativni posao i biće spremne da sa vama uđu u rizičan posao. Tokom druge polovine meseca možete biti pomalo emotivno nestabilni i ne donosite krupne odluke na polju ljubavi.

 

ČETVORKA

 

U prvoj polovini meseca uglavnom ćete biti orijentisani na rešavanje praktičnih problema, kako finansijske prirode tako i onih koje se odnose na vaš stambeni ili poslovni prostor. Ukoliko u vašoj numerološkoj kombinaciji dominiraju Dvojke ili Osmice možete se nadati povećem dobitku i trebalo bi da igrate igre na sreću. Sa Peticama možete planirati posao sa strancima a u dugoj polovini meseca trebalo bi da budete oprezniji kod sklapanja poslova sa predstavnicima neparnih brojeva. Na ljubavnom planu ovaj mesec bi mogao biti veoma uzbudljiv posebno za dame Četvorke. Muškarci Četvorke će uglavnom tom celog meseca biti posvećeni poslu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker