astro prognoze

RETROGRADNI MERKUR ĆE IMATI VELIKOG UTICAJA: Mesečni LJUBAVNI horoskop za februar

0

Mesečni horoskop za februar obeležiće Venera u Vodoliji i retrogradni Merkur!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ako ste u vezi:

 

Ulazak Venere u znak Vodolije i njena konjunkcija sa Saturnom, doneće vam u prvoj polovini februara više druženja sa zajedničkim prijateljima. Poboljšaćete formu vaše emotivne veze i unećete nešto novo što će i vama i voljenoj osobi doneti svežinu i više sklada u odnosu.

Neočekivane nesuglasice imaćete oko zajedničkih finansija i oko nekih dogovora. Konjunkcija Venera sa Jupiterom će vam doneti više radosti, zabave i lepih zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Ono što vam je najvažnije da biste bili srećni uspećete da unesete u vašu vezu. Venera će u drugoj polovini februara praviti kvadrat sa Marsom i doneće vam ljubomoru ali i pojačane strasti. Ulazak Venere u znak Riba činiće vas romantičnim.

 

Ako ste slobodni:

 

Ulazak Venere u znak Vodolije na samom početku februara doneće vam poznanstvo sa osobom koja je drugačija od većine osoba koje poznajete i koja će vas osvojiti svojom originalnošću i idejama koje idu ispred vremena. Upoznaćete se kroz društvene aktivnosti i otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Sa ovom osobom ćete moći da imate slobodnu vezu ali će vam to najviše odgovarati u ovom periodu. Čuvajte se samo preteranih strasti jer ćete ih osećati. Stariji Ovnovi će osetiti veliku privlačnost prema osobi sa kojom su se površno i neobavezno družili u proteklom periodu, a koju su upoznali preko zajedničkog prijatelja. Spontano ćete ući u intimne odnose, a nakon toga i u emotivnu vezu.

 

BIK

 

Ako ste u vezi:

 

Prva dekada februara doneće vam povoljne mogućnosti da započnete sa ostvarivanjem zajedničkih ciljeva oko kojih ste se dogovorili sa voljnom osobom. Jedno drugom ćete pružati podsticaje i podršku. U drugoj dekadi meseca imaćete manja i prolazna neslaganja ali ćete zahvaljujući sekstilu Marsa sa Neptunom imati dobar osećaj za potrebe svog partnera. Kvadrat Venere sa Marsom pokrenuće potisnute strasti u vama ali će vaš partner biti pasivan i povučen, što će izazvati nesuglasice. Želećete više zabave, druženja i izlazaka. Mars će u trećoj dekadi februara praviti trigon sa Plutonom, što će vam pomoći da ostvarite vaše želje u ljubavi. Moguće je vikend putovanje sa partnerom gde ćete se dobro provesti.

 

Ako ste slobodni:

 

Vaš emotivni život će u prvoj polovini februara biti pomalo dosadan jer ćete nailaziti na osobe kojima nedostaje inicijativa. Sredinom meseca vas očekuje susret sa osobom koja će vas osvojiti svojim optimističkim i inovativnim duhom. Doći će do obostrane simpatije i ubrzo ćete biti zaljubljeni. U početku će vaši intimni odnosi biti intenzivni i izazivaće povremenu napetost ali ćete u trećoj dekadi februara uspeti da se međusobno uskladite i unesete zdravu dinamiku u vezu. Stariji Bikovi će prolaziti kroz promenljive faze u odnosu sa osobom koja ih privlači i sa kojom se često viđaju u zadnje vreme. Vaš odnos će biti čas skladan, čas napet i sa učestalim nesuglasicama. Krajem februara ćete započeti vezu.

 

BLIZANCI

 

Ako ste u vezi:

 

Imaćete više inicijative i mnogo novih ideja kako da vaš odnos sa partnerom poboljšate. Predlagaćete voljenoj osobi nešto novo što će biti prihvaćeno sa oduševljenjem. Razgovaraćete o mnogim stvarima o kojima ste već dugo želeli da porazgovarate ali ste ih stalno odlagali. Prijalo bi vam i da odete na zajedničko putovanje tokom jednog vikenda. Konjunkcija Venere sa Jupiterom će vam doneti sklad, sreću i ispunjenje u ljubavi. Vaš partner i vi ćete otvoreno razmenjivati osećanja i imaćete utisak kao da ste ponovo zaljubljeni jedno u drugo. Postaćete svesni kvaliteta voljene osobe koje donedavno niste primećivali. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja i ostvarićete zajedničke ciljeve.

 

Ako ste slobodni:

 

Februar vam donosi mogućnost da upoznate osobu u koju ćete se već na prvi pogled zaljubiti i koja će vas privući svojim izgledom, ličnim kvalitetima i velikim brojem interesovanja koja su slična ili identična vašim. Između vas će se vrlo brzo probuditi emocije i već u drugoj polovini meseca ćete spontano ući u skladnu emotivnu vezu koja bi mogla da bude čak trajnog karaktera. Otkrićete i da ste u intimnim odnosima dobro slažete, a da se u komunikaciji odlično razumete. Stariji Blizanci će započeti emotivnu vezu sa osobom koju su upoznali u proteklom periodu i sa kojom su se često viđali. Oboje ćete biti sigurni da jedno drugom odgovarate i emotivno i na drugim poljima. Veza će se pokazati skladnom.

 

RAK

 

Ako ste u vezi:

 

Venera će u prvoj polovini februara praviti konjunkciju sa Saturnom i u vaš odnos sa voljenom osobom će uneti stabilnost i više sklada. Posvetićete više vremena članovima svoje porodice i starijim osobama u porodici. Preuzećete na sebe više odgovornosti kako biste rasteretili voljenu osobu. Pružaćete oslonac i podršku, što će vašem partneru mnogo značiti. Poželećete u drugoj polovini februara da unesete nešto novo u vašu emotivnu vezu i pokušaćete da na drugačiji način pristupite partneru, ali to vašem partneru neće odgovarati i može doći do neočekivanog zahlađenja zbog kvadrata Saturna sa Uranom. Koliko će vama prijati promene i više izlazaka i druženja, toliko će vaš partner biti povučen u sebe.

 

Ako ste slobodni:

 

Upoznaćete u prvoj dekadi februara osobu koja je po prirodi ozbiljna, stabilnog karaktera, ambiciozna i druželjubiva. Privući će vas iskustvo, inteligencija, jasan i čvrst stav kod te osobe i zaljubićete se. Primetićete da vaša nova simpatija nije sklona pokazivanju emocija ali će vam prijati njeni ostali kvaliteti. Počećete da se viđate i ući ćete u vezu. U drugoj dekadi meseca bićete opterećeni naglim promenama raspoloženja i ekscentričnim ponašanjem vašeg novog partnera. Nešto stariji Rakovi će započeti novu emotivnu vezu sa osobom koju duže vreme simpatišu, zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Već na početku će vaša veza biti stavljena na probu. Izbegavajte donošenje naglih odluka.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker