astro prognoze

RETROGRADNI MERKUR ĆE IMATI VELIKOG UTICAJA: Mesečni LJUBAVNI horoskop za februar

0

Mesečni horoskop za februar obeležiće Venera u Vodoliji i retrogradni Merkur!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ako ste u vezi:

 

Vaš odnos sa voljenom osobom biće pun raznih dešavanja u februaru od kojih će većina biti pozitivna. Uspećete da ostvarite važne zajedničke ciljeve, a to će uneti željeni sklad u vašu vezu. Konjunkcija Venere sa Saturnom i Jupiterom doprineće stabilnosti vaše emotivne veze i motivisaće vas da voljenoj osobi pružate podršku i iskrena osećanja. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, Venerom i Jupiterom u vašem polju ljubavi, što će vam omogućiti da pokrenete nove zajedničke planove i ciljeve koje ranije zbog nekih teškoća niste uspeli. Poboljšaćete međusobnu komunikaciju i uspećete da rešite mnogo toga što vam je u prošlosti pravilo smetnje u vezi. Pojačaćete bliskost.

 

Ako ste slobodni:

 

Imaćete mnogo prilika za ulazak u emotivnu vezu jer će više osoba biti zainteresovano za vas i to će vam otvoreno pokazati. Pojaviće se neko ko će vas potpuno osvojiti svojim vedrim duhom, optimizmom, smislom za humor i pokazivanjem inicijative za zajedničke aktivnosti. Biće to neko ko će umeti da vam otvoreno pokazuje svoje emocije i da vam pristupa iskreno, bez foliranja. Bivša ljubav će pokušati da vam se vrati ali ćete ipak ući u vezu sa novom simpatijom. Nešto stariji Lavovi će imati otvoren i iskren razgovor sa bivšim partnerom gde će jedno drugom iskreno pokazati svoja osećanja. Uspećete da uklonite uzrok raskida i da obnovite vašu vezu. Oboje ćete biti srećni i ostvarićete zajedničke želje.

 

DEVICA

 

Ako ste u vezi:

 

Organizovaćete više opuštajućih aktivnosti sa voljenom osobom i bliskim prijateljima, kao što su šetnje u prirodi u slobodno vreme, više viđanja i druženja. Konjunkcija Venere sa Jupiterom omogućiće vam da imate više smeha, radosti, zabave u vašoj emotivnoj vezi. Voljenoj osobi ćete pružati duboka osećanja i osećaćete se voljenim. Bićete srećni. Sekstil Marsa sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi pružiće vam mogućnost da iskoristite jedan vikend da sa voljenom osobom otputujete negde gde duže vreme želite da odete i gde ćete moći da jedno drugom posvetite sve vreme i uživate u lepim zajedničkim trenucima. Bićete u mogućnosti da ostvarite zajedničke želje koje ste duže vreme odlagali.

 

Ako ste slobodni:

 

Februar će vam doneti mogućnost da kroz neki vid zajedničkih aktivnosti upoznate nekog ko će vas na prvi pogled privući i ko bi mogao da bude ozbiljan kandidat za buduću emotivnu vezu. Privući će vas emotivna otvorenost i toplina kod vaše nove simpatije, spremnost da vam se u svemu nađe pri ruci, da vam pruži podršku, da bude pun inicijative i spreman da sa vama razgovara o raznim temama, pa i onim koje su pomalo osetljive. Do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu. Nešto starije Device će upoznati nekoga ko živi u inostranstvu i sa kim će započeti prvo svakodnevnu komunikaciju, a ubrzo nakon toga će ući u vezu koja će se nastaviti kada se druga osoba vrati tamo gde živi. Ove ima šanse za uspeh.

 

VAGA

 

Ako ste u vezi:

 

Unećete nešto novo u vaš odnos sa partnerom, što će vam doneti pravo osveženje. Bićete raspoloženi za zabavu i vaš odnos sa partnerom će biti ispunjen smehom i veseljem. Ispunićete partneru jednu želju i pružaćete duboke emocije, što će vas zbližiti. Sredinom meseca ćete intuitivno razumeti potrebe partnera zahvaljujući sekstilu Marsa sa Neptunom. Druga polovina februara će podsticati vaše strasti i izazivaće povremene ljubomorne scene jer će Venera praviti kvadrat sa Marsom. Na sreću, ovo će trajati kratko i ubrzo će doći do usklađivanja sa partnerom u svemu što vas povezuje u zajedničkim aktivnostima. Razgovaraćete mnogo o svemu što vam je pravilo teškoće i uspećete da rešite mnogo toga.

 

Ako ste slobodni:

 

Februar vam donosi velike šanse da upoznate osobu sa kojom ćete započeti skladnu emotivnu vezu u kojoj ćete imati nova iskustva u ljubavi i ispunjenje velikih želja. Pojaviće se više osoba koje će vam otvoreno pokazati da su zainteresovane za vezu sa vama. Izabraćete osobu koja se svojom originalnošću razlikuje od svih ostalih. To će biti neko sa kim ćete se osećati opušteno, dobro ćete se razumeti i osećati veliku podršku i iskrenost. Vaš partner će umeti da vas nasmeje. Starije Vage će imati priliku da započnu slobodnu vezu sa osobom koju će upoznati na jednoj zabavi. Već na prvi pogled ćete se jedno drugom dopasti i moći ćete o svemu iskreno da razgovarate. Veza bi vremenom mogla da postane ozbiljna.

 

ŠKORPIJA

 

Ako ste u vezi:

 

Sunce će na početku februara praviti kvadrat sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi i doneće vam nesuglasice sa voljenom osobom jer ćete oboje želeti jedno drugom da nametnute svoje stavove i dominaciju. Na teškoće i neslaganja ćete nailaziti i u odnosima sa ostalim članovima porodice. Moguće su česte prepirke i svađa. Budite tolerantniji. Mars će 14. Februara praviti sekstil sa Neptunom i imaćete bolju osećaj za potrebe voljene osobe, što će vam pomoći da ublažite nesuglasice i rešite deo problema koje ometaju vaš odnos. Kvadrat Venere sa Marsom će dovesti do ljubomornih scena ali ćete i to uspeti da rešite do kraja meseca i uspećete da se jedno drugom prilagodite i vratite poljuljano poverenje.

 

Ako ste slobodni:

 

Konjunkcija Venere sa Saturnom doneće vam u prvoj polovini februara poznanstvo sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled i koja će vam već na početku pokazati da je zanima samo ozbiljna veza i da nije sklona avanturama. To će vam odgovarati jer vam je stalo da se skrasite uz nekog u koga možete imati poverenja i na koga možete uvek da se oslonite. Ono što vam može pomalo nedostajati je što vaš novi partner nije sklon pokazivanju emocija ali ih svakako ima za vas. Stariji Škorpioni će biti rastrzani između osobe koju su nedavno upoznali i koja ih je privukla i pokazala im naklonost i bivšeg partnera sa kojim su prekinuli vezu pre više meseci ali još nisu preboleli. Odlučićete se za novog partnera.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker